Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Apokaliptični prizori

Pogledajte snimke iz zraka: U požaru kod Šibenika izgorjela površina veličine 2 tisuće nogometnih igrališta

Snimke požarišta kod Šibenika (Screenshot: Sibenik.in)
Snimke požarišta kod Šibenika (Screenshot: Sibenik.in)
Aktualno Galerija +0 Snimke požarišta kod Šibenika (Screenshot: Sibenik.in) Galerija 1/1 >>
Stravičan požar koji je u subotu pogodio okolicu Šibenika progutao je površinu od 900 hektara, a uz zračne snage gasilo ga je 200-tinjak vatorgasaca i 50 vojnika, a sve skupa stajalo nas je gotovo 5 milijuna kuna.

Policija je utvrdila kako je požar podmetnut, a uhićena je  53-godišnja mještanka koju se sumnjiči da je podmetnula koji je nadljudskim naporima stavljen pod nadzor. Posebno šokira činjenica da žena već ima piromanski dosje - prije dvije godine na tom je području potpalila sedam požara.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Sudski vještak je nakon provedenog liječenja tada zaključio da je radno sposobna i kako neće ponoviti kazneno djelo paleži i dovođenja života i imovine u opasnost.

U požaru je izgorjela površina veličine dvije tisuće nogometnih igrališta, a o posljediciama najbolje svjedoče snimke dronom koje je objavio portal Sibenik.in. Snimku pogledajte u video galeriji. 

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene