Trgovina, ilustracija
Trgovina, ilustracija Foto: Getty Images

Zbog obilježavanja Dana antifašističke borbe većina će trgovina raditi prema skraćenom, prilagođenom radnom vremenu. Donosimo vam pregled radnog vremena većih trgovina i trgovačkih lanaca.


U utorak se obilježava Dan antifašističke borbe, a zbog praznika neke će trgovine imati prilagođeno radno vrijeme.

Vezani članci Dvostruko iskazivanje cijene - 2 Inspektori su od jutra češljali trgovce zbog dvojnih cijena. Već su uočene nepravilnosti, a objavljeno je i kolike su kazne Trgovina, ilustracija Kakvo je radno vrijeme trgovina na blagdan Velike Gospe? Pogledajte kada možete u kupovinu

Na isti dan igra se utakmica Hrvatska - Škotska, a u našem pregledu pogledajte gdje i kada možete kupiti sve za odlučujuću utakmicu Vatrenih na Europskom prvenstvu.

Trgovine Arena Centra rade prema redovnom radnom vremenu od 9 do 21 sat. Neke od usluga ipak neće raditi. Koje, pogledajte OVDJE.

Trgovine Avenue Malla radit će od 10 do 21 sat, a DM, Konzum i Müller radit će od 9 do 21 sat. Neke od poslovnica ipak neće raditi, a OVDJE možete provjeriti koje.

Konzum ima svoj raspored, koji ovisi od poslovnice do poslovnice. Neke će raditi tijekom cijeloga dana, pojedine do sredine dana, a neke neće raditi. Radno vrijeme Konzuma na Dan antifašističke borbe možete pronaći OVDJE.

Pojedine trgovine lanca Lidl radit će po prilagođenom vremenu. Većina poslovnica radit će na Dan antifašističke borbe od 8 do 14 sati ili od 8 do 18 sati, dok će neke raditi i do 23 sata. Detaljan popis poslovnica možete pronaći OVDJE.

Svi INTERSPAR hipermarketi u cijeloj Hrvatskoj radit će prema redovnom radnom vremenu. SPAR supermarketi bit će otvoreni prema posebnom radnom vremenu. Popis trgovina u vašem mjestu možete pronaći OVDJE.

Plodine će na Dan antifašističke borbe raditi po nedjeljnom radnom vremenu.

Pojedine Tommy prodavaonice isto će raditi po izmijenjenom radnom vremenu, a popis možete pronaći OVDJE.

IKEA će raditi po redovnom radnom vremenu od 10 do 21 sat. Emmezeta će na Dan antifašističke borbe raditi od 10 do 20 sati, Bauhas će raditi od 8 do 14 sati, a Lesnina neće raditi.

Vremenska prognoza za početak tjedna

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju