Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Općinski kazneni sud u Zagrebu

Počelo suđenje Marinu Kameničkom: Jurio je Ilicom 195 km/h i izazvao prometnu nesreću u kojoj su poginule dvije žene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu u utorak je počelo suđenje Marinu Kameničkom za izazivanje prometne nesreće. Tereti ga se da je 23. kolovoza 2018. jurio Ilicom 195 kilometara na sat i izgubio nadzor nad vozilom. U prometnoj nesreći smrtno su stradale dvije žene.

U Zagrebu je, na Općinskom kaznenom sudu, počelo suđenje Marinu Kameničkom. Optužen je za izazivanje prometne nesreće.

Tereti ga se da je 23. kolovoza 2018. u 21:10 u Zagrebu Ilicom vozio Mercedes C63 AMG sjevernim kolničkim trakom prema zapadu, i to brzinom od 195 kilometara na sat, iako je ograničenje bilo 50.

Kod kućnog broja 442 izgubio je nadzor nad vozilom te udario u rubni kamen. Auto se zarotirao i prešao na suprotnu stranu kolnika. Pritom su se otvorila suvozačeva vrata na njegovu automobilu, pa je sa suvozačeva sjedala iz automobila ispala suvozačica i u nju je udario osobni automobil marke Renault Clio.

Automobil Marina Kameničkog i dalje se nekontrolirano kretao. Nastavio je gurati automobil marke Opel Astra te ga je odbacio na betonski potporni zid. Nakon toga je i automobil Kameničkog udario u betonski potporni zid, odbio se o njega i u daljnjem kretanju prešao na drugu stranu kolnika Ilice te udario u još jedno vozilo. Tada se automobil Kameničkog zaustavio i zapalio.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OČEVID U TIJEKU Tragedija u Zagrebu: U naletu automobila u Ulici grada Vukovara poginuo pješak

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Jošanima kod Udbine - 1 Poginula trojica muškaraca Nesreća kod Udbine ugasila tri života. Stručnjak savjetuje kako voziti u uvjetima magle i skliske ceste, otkrio i što je opasnije od mobitela u vožnji

U prometnoj nesreći poginule su Kameničkova suvozačica i suvozačica iz Opel Astre. Vozač Opel Astre zadobio je teške i po život opasne ozljede.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene