Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mjesec dana pregovora

Počeli pregovori radnika Čistoće i Holdinga: Ostalo je još 6 spornih točaka

Aktualno Galerija Tomislav Tomašević Tomislav Tomašević Foto: Ranko Suvar/Cropix Tomislav Tomašević Tomislav Tomašević Foto: Ranko Suvar/Cropix Tomislav Tomašević u odijelu radnika Čistoće Tomislav Tomašević u odijelu radnika Čistoće Foto: DNEVNIK.hr +0 Tomislav Tomašević Galerija 1/4 >>
Radnici Čistoće pregovaraju sa Zagrebačkim Holdingom. Ostalo je još 6 točaka o kojima će se pregovarati u idućih 30 dana.

Počeli su pregovori o zahtjevima radnika zagrebačke Čistoće. U četvrtak je postignut dogovor o ispunjenju 5 zahtjeva čime je prekinut i njihov štrajk. Ostalo je još 6 točaka o kojima će se pregovarati u idućih 30 dana.

Iz Holdinga su rekli da dok traje proces mirenja neće davati izjave. Gradonačelnik Tomislav Tomašević u petak nije htio komentirati ni poskupljenje komunalnih usluga.

Na pitanje hoće li rasti cijena odvoza otpada, Tomašević je rekao da na komemoracijama ne komentira dnevno-političke teme.

Pročitajte i ovo Sabina Tandara Knezović i Tomislav Tomašević EKSKLUZIVNO ZA DNEVNIK NOVE TV Tomašević komentirao slučaj uhićenih Hrvata u Zambiji. Otkrio rastu li cijene komunalija i kopira li Bandića: "Ja ne fejkam"

"Mogu ako će trebati i ranije ću dati izjavu prije protokola daljnih koje imamo danas, ako će trebati na druge teme, kao što je postupak mirenja sa sindikatima koji nemaju direktno veze s ovim jučer što je dogovoreno, nego nešto od prije i nešto će se morati promijeniti proces sljedeći tjedan da bi se uvrstilo isto tako i predsjednika i radnike Čistoće", kazao je. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene