Plenković predstavlja sedam novih ministara pred sedam odbora, a za svaki je rezervirano sat vremena, iako to nije dovoljno za raspravu. Kada je napuštao Odbor za ustav, Robert Podolnjak i Hrvoje Zekanović su se pobunili.

Galerija


Premijer Andrej Plenković nakon otprilike sat vremana otišao je sa sjednice Odbora za Ustav, na što se pobunio Mostov Robert Podolnjak jer mu nije uspio postavljati pitanja.

Vezani članci Andrej Plenković (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Predsjednica Časnog suda zagrebačkog HDZ-a poslala pismo Plenkoviću, pobunila se zbog izbacivanja članova Donald Tusk (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Na kongresu EPP-a izabrali novo vodstvo: Donald Tusk predsjednik je europskih pučana

''Morate dopustiti da svaki član odbora pita premijera'', rekao je. Željko Reiner mu je rekao da je to mogao učiniti i da premijer mora otići na druge sjednice. Naime, Plenković predstavlja sedam novih ministara pred sedam odbora, a za svaki je rezervirano sat vremena, iako to nije dovoljno za raspravu.

''Mi smo uviđavni i nismo vas htjeli ovdje držati nekoliko dana. Zahvaljujem i vidimo se kasnije'', rekao je Plenković ironično. Ustao je i otišao.

''Zašto je uopće dolazio'', zapitao je Hrvoje Zekanović (Hrast).