Plenković predstavlja sedam novih ministara pred sedam odbora, a za svaki je rezervirano sat vremena, iako to nije dovoljno za raspravu. Kada je napuštao Odbor za ustav, Robert Podolnjak i Hrvoje Zekanović su se pobunili.

Galerija Saborski Odbor za ustav raspravlja o povjerenju novim potpredsjednicima Vlade (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Andrej Plenković otišao sa sastanka (Foto: Dnevnik.hr) Hrvoje Zekanović (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) +0 Robert Podolnjak (Foto: Dnevnik.hr)

Premijer Andrej Plenković nakon otprilike sat vremana otišao je sa sjednice Odbora za Ustav, na što se pobunio Mostov Robert Podolnjak jer mu nije uspio postavljati pitanja.

Vezani članci Ivica Todorić "Predat ću tužbu protiv Plenkovića, Dalićke i cijele grupe Borg", najavio Todorić i otkrio hoće li zaista u politiku Mirela Marković, liječnica obiteljske medicine Liječnica obiteljske medicine nakon 106 zaprimljenih pacijenata u jednom danu: ''To čak nije rekord''

''Morate dopustiti da svaki član odbora pita premijera'', rekao je. Željko Reiner mu je rekao da je to mogao učiniti i da premijer mora otići na druge sjednice. Naime, Plenković predstavlja sedam novih ministara pred sedam odbora, a za svaki je rezervirano sat vremena, iako to nije dovoljno za raspravu.

''Mi smo uviđavni i nismo vas htjeli ovdje držati nekoliko dana. Zahvaljujem i vidimo se kasnije'', rekao je Plenković ironično. Ustao je i otišao.

''Zašto je uopće dolazio'', zapitao je Hrvoje Zekanović (Hrast).

 

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju