Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izlaze iz Remetinca

Piruška Canjuga i Mirela Alerić Puklin izlaze iz istražnog zatvora, branit će se sa slobode

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Piruška Canjuga i Mirela Alerić Puklin izlaze na slobodu. U Remetincu su bile zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela zlouporabe položaja i ovlasti te gospodarske malverzacije.

Piruška Canjuga i Mirela Alerić Puklin izlaze na slobodu, doznala je reporterka Dnevnika Nove TV Josipa Krajinović. Iz istražnog zatvora bit će puštene jer su ispitani svjedoci.

Pročitajte i ovo Putovnica (Foto: Dnevnik.hr) Kraj gužvama? Policija objavila važnu obavijest za dio Zagrepčana: Sada će po dokumente morati na novu lokaciju Piruška Canjuga i Ivica Todorić "RADI RAZJAŠNJENJA" DORH nakon uhićenja bivše tužiteljice povukao optužnicu protiv Ivice Todorića, Piruške Canjuge i niza Agrokorovih menadžera

Rješenje suda krenulo je prema Remetincu, pa bi Canjuga i Alerić Puklin mogle na slobodi biti za otprilike dva sata.

Istražni zatvor zbog utjecaja na svjedoke

17. studenoga stigla je odluka suda o istražnom zatvoru prema kojoj je za petero privedenih osumnjičenika, među kojima je bivša tužiteljica i bivša članica Uprave Agrokora Piruška Canjuga, određen istražni zatvor.

Piruški Canjugi je istražni zatvor određen zbog opasnosti od utjecaja na samo dva svjedoka - njezina muža Zlatka Canjugu te bivšeg vlasnika Agrokora Ivicu Todorića.

Među petero privedenih tada je bila i bivša tužiteljica Mirela Alerić Puklin.

Objavljeno je da je zbog sumnje u zlouporabu položaja i ovlasti te gospodarske malverzacije USKOK otvorio istragu nad bivšom tužiteljicom Mirelom Alerić Puklin, njezinim suprugom Goranom Puklinom, Piruškom Canjugom i još dvije osobe.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene