Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Picula: 'Račan je toliko loše da se nadam da se više neće mučiti i da će to što prije završiti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema najnovijim informacijama iz SDP-a, Ivica Račan noć je proveo mirno. Unatoč mjerama intenzivnog liječenja nema poboljšanja zdravstvenog stanja. O Račanom stanju osvrnuo se jučer i Tonino Picula u Kontaktu: 'Toliko je loše da se nadam da se više neće mučiti i da će to što prije završiti'

U četvrtak navečer iz SDP-a su obavijestili da je Račan u stanju sužene svijesti uz povremena buđenja te je i dalje kritično unatoč poduzetim mjerama intenzivnog liječenja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'SDP još cvili za Titom' Karamarko: Moramo napokon maknuti ono što je zacrvenjelo Hrvatsku, a zbog čega se Hrvatska crveni! Slika nije dostupna Četvrta obljetnica smrti Josipović: Račan je bio velika figura hrvatske povijesti i politike

'Ja sam zaista bio optimist, no stanje Ivice Račana je toliko loše da se nadam da se više neće mučiti i da će to što prije završiti', rekao je Picula u jučerašnjoj emisiji Kontakt Nove TV.

Kod Račana je u pitanju jedan od najagresivnijih tumora.

'Razgovarao sam s liječnicima koji su uložili svu ljubav i vještinu te ga liječili svim pomagalima. Jedan priznati liječnik je rekao da u 35 godina prakse tako maligan tumor nije vidio', ispričao je Picula.

Sudionici emisije su se kritički osvrnuli na pogrešne vijesti nekih medija o tome da je Ivica Račan umro tijekom jučerašnjeg dana. 

Govorilo se i o tome kako će se SDP prilagoditi situaciji izazvanom odlaskom svog  vođe, o neumitnoj borbi za čelne pozicije te o ulozi Ivice Račana u prethodnih 17 godina hrvatske povijesti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene