Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prema najnovijim informacijama iz SDP-a, Ivica Račan noć je proveo mirno. Unatoč mjerama intenzivnog liječenja nema poboljšanja zdravstvenog stanja. O Račanom stanju osvrnuo se jučer i Tonino Picula u Kontaktu: 'Toliko je loše da se nadam da se više neće mučiti i da će to što prije završiti'


U četvrtak navečer iz SDP-a su obavijestili da je Račan u stanju sužene svijesti uz povremena buđenja te je i dalje kritično unatoč poduzetim mjerama intenzivnog liječenja.

Vezani članci Slika nije dostupna Karamarko: Moramo napokon maknuti ono što je zacrvenjelo Hrvatsku, a zbog čega se Hrvatska crveni! Slika nije dostupna SDP-ovci na Račanovu grobu: Ne bi bio zadovoljan današnjom Hrvatskom

'Ja sam zaista bio optimist, no stanje Ivice Račana je toliko loše da se nadam da se više neće mučiti i da će to što prije završiti', rekao je Picula u jučerašnjoj emisiji Kontakt Nove TV.

Kod Račana je u pitanju jedan od najagresivnijih tumora.

'Razgovarao sam s liječnicima koji su uložili svu ljubav i vještinu te ga liječili svim pomagalima. Jedan priznati liječnik je rekao da u 35 godina prakse tako maligan tumor nije vidio', ispričao je Picula.

Sudionici emisije su se kritički osvrnuli na pogrešne vijesti nekih medija o tome da je Ivica Račan umro tijekom jučerašnjeg dana. 

Govorilo se i o tome kako će se SDP prilagoditi situaciji izazvanom odlaskom svog  vođe, o neumitnoj borbi za čelne pozicije te o ulozi Ivice Račana u prethodnih 17 godina hrvatske povijesti.