Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Počašćen ulogom'

Picula potpredsjednik Izaslanstva EP-a za jugoistočnu Europu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski zastupnik u Europskom parlamentu Tonino Picula imenovan je u srijedu potpredsjednikom Izaslanstva Europskog parlamenta za odnose s Albanijom, Bosnom i Hercegovinom, Srbijom, Crnom Gorom i Kosovom, priopćeno je iz njegova ureda.

Osvrnuvši se na imenovanje, Tonino Picula je kazao kako je počašćen ulogom koja mu je dodijeljena i istaknuo da će dati sve od sebe da svojim iskustvom konstruktivno doprinese radu izaslanstva.

'Stabilizaciju, suradnju, a zatim u dugoročnoj perspektivi i pridruživanje treba poželjeti i jugoistočnim susjedima Europske unije', kazao je.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ekocid Stiže novo kazneno djelo: Jedan od najtežih zločina napokon će biti strogo kažnjavan Europski parlament Politička scena EU-a Desničarski val prijeti promjenama u Europskom parlamentu: Hoće li krajnja desnica preuzeti kontrolu nad političkim smjerom EU-a?

>> Picula: Pitanje viznog režima EU moglo bi završiti na sudu

Prva službena Piculina aktivnost u svojstvu potpredsjednika izaslanstva Europskog parlamenta predviđena je već za idući tjedan kada će službeno posjetiti Albaniju i Kosovo. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene