Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lako tako

Pet stanova, plaća 20.000 kuna, dvije garaže, vozi se Passat: Imovinska kartica razotkriva sav luksuz jedne od osumnjičenih u pljački Ine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U imovinskoj kartici Marije Ratkić piše da je članica HDZ-a, nema djece i nije udana.

Jedna od osumnjičenih za najveću pljačku u Hrvatskoj je i HDZ-ovka Marija Ratkić.

Pročitajte i ovo Pljačka zlatarnice u Grčkoj Ukrali robu od 315.000 eura VIDEO Kamera snimila krađu koju su izveli srpski Pink Panteri: Lopov puzao po podu da ne bi aktivirao alarm Josipa Pleslić ex. Rimac Udarac za obranu Visoki kazneni sud o slučaju Josipe Pleslić: "Obrana je imala vremena iznijeti svoje argumente"

Ratkić istražni zatvor nije određen zbog utjecaja na svjedoke, nego samo zbog opasnosti od ponavljanja djela. Dala ostavku na svoju dužnost, pa bi, čim se ta ostavka provede u sudskom registru, Marija Ratkić mogla napustiti Remetinec te se u nastavku postupka braniti sa slobode.

U njezinoj imovinskoj kartici piše da je članica HDZ-a, nema djece i nije udana.

Diplomirana inženjerka naftnog rudarstva, a na mjesto predsjednice Uprave Plinare istočne Slavonije došla je 1999. godine. Mjesečna plaća joj iznosi 20.822 kune.

Pet stanova

U njezinoj imovinskoj kartici stoji da ima više nekretnina - pet stanova. No, vlasnica je dva stana. U Vinkovcima ima stan od 58 kvadrata, čija je vrijednost procijenjena na 400 tisuća kuna. Kupila ga je pozajmicom. Drugi stan je u Zagrebu, ima 64 kvadrata, vrijedi 960.000 kuna te je kupljen kreditom.

Ratkić je i suvlasnica tri stana u Zagrebu: jednog od 36 kvadrata vrijednog 525.000 kuna, zatim stana od 62 kvadrata čija se vrijednost procjenjuje na više od milijun kuna, a treći stan je veličine 70 kvadrata i vrijedan 1,1 milijun kuna.

Što se tiče pokretne imovine, vozi VW Passat iz 2016. godine vrijedan 120.000 kuna, a posjeduje i dvije garaže.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene