Policija nije dopustila Ivanu Pernaru da dođe do lokacije na kojoj je zakazana deložacija.

Galerija +0 Ivan Pernar (Foto: Facebook/Živi zid)

Saborskom zastupniku Ivanu Pernaru policijaci jutros nisu dopustili da dođe do kuće obitelji Gračanin u zagrebačkom Črnomeljskom putu 3 gdje je zakazana deložacija.

Vezani članci Slika nije dostupna Interventna upala u stan, na silu iznosili aktiviste Živog zida Slika nije dostupna Pernar prijetio da će ga morati deložirati s govornice, pa se nije ni pojavio

U videu objavljenom na Facebooku Živog zida vidi se kako policajci pokušavaju spriječiti Pernaru da dođe do kuće.

Pernar se na snimci svađa s policajcima.

"Želi se deložirati jedna obitelj koja nije mogla vratiti kredit. U Hrvatskoj navodno postoji sloboda govora, ali javnosti se ne dozvoljava da snima ono što se događa. Deložacija je zakazana u deset sati. Pitanje je je li moguće da policija može blokirati cestu i da će uhititi saborskog zastupnika", rekao je Pernar snimajući policiju na cesti.

Onda je pokušao proći, no policija mu nije dopustila.

"Neka cijeli svijet ovo vidi. Neka cijela Hrvatska vidi što se ovdje događa. Pustite me da prolazim ulicom, ja sam saborski zastupnik. Neka cijela Hrvatska vidi ovu politiku HDZ-a", vikao je Pernar.

Na deložaciji je bio i Ivan Vilibor Sinčić.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju