Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Propao Pernarov ultimatum

Pernar prijetio da će ga morati deložirati s govornice, pa se nije ni pojavio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Pernar, saborski zastupnik Živog zida, objavio je na svom profilu na Facebooku da je spriječio deložaciju obitelji Klanfar iz Varaždina.

 

Pročitajte i ovo Ivan Pernar Nakon organiziranja okupljanja Ivan Pernar pušten na slobodu: Sud mu izrekao zabranu pristupa školama Ivan Pernar u tijeku istraživanje Policija privela Pernara pred školom, ravnatelj: "Htio je djecu pitati o javnom samosnimanju i ozljeđivanju spolovila"

Ivan Pernar je u srijedu oko 10 sati sa saborske govornice zaprijetio da će ga "deložirati s govornice" ako HDZ u roku od 24 sata stambeno ne zbrine Nadu Bosnić iz Zadra. "Kako ste deložirali nju iz njene kuće, morat ćete i mene s ove govornice", poručio je tada.

Dan kasnije u 10 sati Pernar se nalazio devedeset kilometara od saborske govornice. "Upravo smo spriječili deložaciju obitelji Klanfar iz Varaždina (Zagrebačka 9), novi posjet ovršitelja u društvu policije očekuje se nakon lokalnih izbora 21.5. Ovom priliko najavljujemo da ćemo i tada biti uz obitelj kao što smo i sada", objavio je Pernar na svom profilu na Facebooku. 

Nada Bosnić je deložirana iz stana HZMO-a kojeg je koristila i to zbog duga od 13 tisuća kuna. HZMO je objavio i fotografije devastiranog stana, kao i informaciju da Bosnić ima još jedan stan i to u Zagrebu kojeg je naslijedila od pokojnog supruga.

Pernara je dio njegovih sljedbenika pohvalio zbog prijetnje izazivanjem cirkusa u Saboru, ali se potom našao i na meti kritika onih koji smatraju da slučaj Nade Bosnić nije baš za obranu. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene