Obavijesti Video Pretražite Navigacija
obavijestit će predsjedništvo

Drama u SDP-u, Grbin nakon sjednice saborskog kluba: "14 kolega odbilo je provesti odluku Glavnog odbora"

Nakon sjednice saborskog Kluba SDP-a predsjednik SDP-a Peđa Grbin održao je kratku konferenciju za novinare.

"14 naših kolegica i kolega odbilo je provesti odluku Glavnog odbora. Sutra će se održati sjednica Predsjedništva, obavijestit ću o tome. Ponavljam, 14 kolegica i kolega odlučilo je ne provesti odluku koju je velikom većinom u subotu donio Glavni odbor stranke, najviše tijelo SDP-a", rekao je Peđa Grbin.

Pročitajte i ovo Predsjednik SDP-a Peđa Grbin predstavljanje u zagrebu "Kada dobijemo povjerenje građana, Hrvatska više neće biti ista": Koalicija Rijeke pravde predstavila svoj program Peđa Grbin lider bez karizme Tko je Peđa Grbin? SDP-ov "Veli Jože" ispričavao se zbog pjevanja Thompsona i vožnje, a suprugu je branio od skandala

"Na sjednici ćemo definirati koji su koraci koji će dovesti do zaključenja i zatvaranja ove situacije koja je predugo zabavljala i vas medije i hrvatsku javnost i kojoj mora doći kraj", dodaje Grbin.

Na inzistiranje novinara da kaže koje bi mogle biti sankcije, Grbin je rekao: "14 kolegica i kolega je danas opstruiralo provođenje odluke najvišeg tijela stranke. Što to znači? Pa to je jasno svima. Međutim, sutra imamo sjednicu Predsjedništva stranka, na njoj ćemo reći koji su daljnji koraci", kazao je Peđa Grbin.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene