Obavijesti Video Pretražite Navigacija
GASI SE AMERICAN EXPRESS

Banka objavila što će se ove godine dogoditi s kreditnim karticama pola milijuna Hrvata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Privredna banka Zagreb (PBZ) obavijestila je korisnike svojih American Express kartica da će ih do kraja tekuće godine zamijeniti posebno razvijenim i novim Visa karticama. U PBZ-u tvrde da je riječ o "inovativnom kartičnom proizvodu s jedinstvenim karakteristikama na tržištu".

Do kraja 2019. godine svi dosadašnji i novougovoreni korisnici American Express kartica dobit će novu Visa karticu PBZ Carda, s kojom će u kontinuitetu nastaviti koristiti sve postojeće funkcionalnosti i pogodnosti koje ima njihova American Express kartica te dodatne, nove funkcionalnosti i pogodnosti koje donosi Visa kartica, stoji u priopćenju PBZ-a na njihovim web stranicama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mjere za građane PBZ omogućuje odgodu plaćanja svim korisnicima kredita do šest mjeseci Slika nije dostupna PRESTIŽNA NAGRADA ČASOPISA THE BANKER 2019 PBZ banka godine u Hrvatskoj

Sve American Express kartice PBZ Carda građani će moći i dalje koristiti u potpunosti do 31. prosinca 2019. godine.

Visa kartica od izdavatelja PBZ Carda, kao jedinstvena i nova Visa kartica na hrvatskom tržištu, bit će dostupna svim zainteresiranim korisnicima neovisno o poslovnoj banci u kojoj imaju otvoren račun, poručuju iz PBZ-a.

Kako su objavili, "PBZ Card d.o.o. ima oko 500.000 American Express kartica i vodeći je izdavatelji ugovaratelj prihvata kartica u zemlji".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene