Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ponavlja se

Buntić na sudu i zbog još jednog slučaja nasilja: "Svjedoci su u inozemstvu"

Denis Buntić
Denis Buntić Foto: Vladimir Dugandzic/Cropix
Ne stišavaju se reakcije na slučaj Denisa Buntića, bivšeg hrvatskog rukometnog reprezentativca kojeg je supruga prijavila za nasilje, a sad na vidjelo izlazi činjenica da se protiv njega na istom sudu vodi još jedan kazneni postupak.

Rukometaš Denis Buntić ne treba brinuti samo zbog slučaja obiteljskog nasilja koje je podiglo regiju na noge. Na sudu u Ljubuškom protiv njega vodi se još jedan proces i to također zbog nasilja.

Glasnogovornica Tužiteljstva ŽZH Petrunjela Matijević za porta Hercegovina Info potvrdila je informaciju. U veljači 2019. Buntić je nanio teške tjelesne ozljede te se očekuje zakazivanje ročišta za nastavak glavne rasprave u navedenom predmetu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Udar na sjedište Ukrajinci: "Ubili smo zapovjednika ruske crnomorske flote"

Sa suda su potvrdili da se čekaju iskazi svjedok koji se nalaze u inozemstvu. Kako stvari stoje, sa suda su istaknuli i da je odluka da se Buntiću ne odredi istražni zatvor u slučaju obiteljskog nasilja nepravomoćna, a tužiteljstvo je vać najavilo da će se na odluku žaliti.

"Istim rješenjem su umjesto predloženog određivanja pritvora osumnjičenom određene mjere zabrane, a koje je Sud ovlašten primijeniti kada odlučuje o pritvoru. S obzirom da je u konkretnom slučaju utvrđena osnovana sumnja na Kazneno djelo Nasilja u obitelji, Sud je osumnjičeniku izrekao dvije mjere zabrane", pojasnili su.

Pročitajte i ovo Ilustracija svi je odbijaju Vapaj psihologinje iz Zagreba: "U uredu mi je djevojčica od 6 i pol godina. 31 ustanova u državi ne želi je primiti na smještaj!"

Buntiću se tako zabranjuje da priđe supruzi i kćeri na udaljenust manju od 100 metara te se mora javljati u javljati u PU Ljubuški u vremenu od 7:00 do 7:30 sati, ovlaštenim službenicima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene