Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Vikendica na moru'

PARODIJA NA KUĆU MINISTRA CRNOJE Na Murteru osvanula baraka s brojem 85G

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na otoku Murteru osvanula je drvena kućica s brojem 85G kao parodija na kuću ministra Mije Crnoje.

U Jezerima na otoku Murteru na centralnom trgu osvanula je drvena kućica s brojem 85G kao parodija na kuću ministra branitelja Mije Crnoje u Samoboru. Mještani se šale kako mu je to vikendica na moru.

Pročitajte i ovo Apartman uz more Čuvarica plaže Vlasnica apartmana na Murteru tjera kupače: "To je naše dvorište!" Toni Turčinov fenomen s murtera Proglašen je za najboljeg je*ača, a objašnjenja zašto je posjećivao bordel bila su mu urnebesna: Tko je uhićeni Toni Turčinov?

Podsjetimo, svega nekoliko dana nakon imenovanja na dužnost ministra, Crnoja je suočen s nizom afera, među kojima je adresa na kojoj je prijavljen u Samoboru dok živi u Zagrebu, te zbog adrese na koju je prijavljen izbjegava plaćanje pripadajućeg prireza. Osim toga za izgradnju kuće na zemljištu na kojem se nalazi baraka slična onoj napravljenoj na Murteru, dobio je povlašteni namjenski kredit koji nije utrošio na izgradnju kuće.

Crnoja je jučer rekao da taj novac ima pravo uložiti u što god on želi, makar to bilo i putovanje svijetom, te da radi u najboljem interesu za sebe.

O smjerni Crnoje zbog niza afera za koje ga javnost tereti odlučivalo se jučer u Vladi gotovo cijeli dan, ali ni u kasnim noćnim satima zaključak nije postignut.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene