Na otoku Murteru osvanula je drvena kućica s brojem 85G kao parodija na kuću ministra Mije Crnoje.


U Jezerima na otoku Murteru na centralnom trgu osvanula je drvena kućica s brojem 85G kao parodija na kuću ministra branitelja Mije Crnoje u Samoboru. Mještani se šale kako mu je to vikendica na moru.

Vezani članci Kućica u sklopu rekonstrukcije dječjeg igrališta na Trgu kralja Petra Krešimira IV. (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Zrinjevac se oglasio o spornoj obnovi kućice s dva WC-a: "Izvedeni su samo interventni radovi" Zgrada u Betini u kojoj đaci imaju nastavu (Foto: DNEVNIK.hr) Povećao im se broj učenika pa nastavu imaju u zgradi u kojoj su trgovina i privatni stanovi

Podsjetimo, svega nekoliko dana nakon imenovanja na dužnost ministra, Crnoja je suočen s nizom afera, među kojima je adresa na kojoj je prijavljen u Samoboru dok živi u Zagrebu, te zbog adrese na koju je prijavljen izbjegava plaćanje pripadajućeg prireza. Osim toga za izgradnju kuće na zemljištu na kojem se nalazi baraka slična onoj napravljenoj na Murteru, dobio je povlašteni namjenski kredit koji nije utrošio na izgradnju kuće.

Crnoja je jučer rekao da taj novac ima pravo uložiti u što god on želi, makar to bilo i putovanje svijetom, te da radi u najboljem interesu za sebe.

O smjerni Crnoje zbog niza afera za koje ga javnost tereti odlučivalo se jučer u Vladi gotovo cijeli dan, ali ni u kasnim noćnim satima zaključak nije postignut.