Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mislav Bago

'Sad je svima jasno da je jedini autoritet Banskih dvora Tomislav Karamarko'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U srijedu navečer ispred Banskih dvora odluku o ministru Miji Crnoji čekao je, zajedno s ostalim novinarima, i reporter Mislav Bago, koji se javio u Večernjim vijestima Nove TV. Donosimo njegovo viđenje ove situacije.

Evo što o ovom slučaju Mije Crnoje i autoritetu premijera Tihomira Oreškovića kaže reporter Dnevnika Nove TV Mislav Bago:

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ostavka u Vladi Orešković zahvalio Crnoji: 'Ime novog ministra znat će se idućih dana' Slika nije dostupna Očekuje se odluka o Crnojinoj sudbini Orešković poručio: Stay calm; Ministri žele zaposliti još ljudi

'Predugo pratim politiku i načine na koje su prethodni predsjednici vlada donosili odluke kada su smjenjivali ministre i ovo jasno pokazuje tko je zapravo prvi autoritet Banskih dvora. Ako nekome možda nije bilo jasno onda je to svakako nakon današnjeg dana jasno svima da je zapravo prvi i jedini autoritet Banskih dvora Tomislav Karamarko.

Jer Tihomir Orešković kao predsjednik Vlade zasigurno ne bi si dopustio situaciju da devet sati sjedi ovdje i raspravlja nakon cijelog niza propusta, nakon cijelog niza izjava i činjenica koje su utvrđene, od lažnog prebivališta, od izjava o tome da je novac oročio i da je mogao putovati po svijetu s tim novcem. Praktički Tihomir Orešković u ovome trenutku iako je predsjednik Vlade očito nakon devet sati ne može smijeniti svog ministra.

Jasno je već bilo jučer kada su iz Mosta poslali poruku da nisu zadovoljni, da traže da se utvrde sve činjenice.

Očito da Tomislav Karamarko u ovome trenutku jedini stoji iza svog ministra branitelja i da ga žarko i žestoko brani, jer da je drugačije već bi se donijela odluka o smjeni ministra Crnoje.'

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene