Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PROMJENE U CENTRU GRADA

Velika obavijest za vozače u Zagrebu: Od nedjelje na snazi nova pravila za parkiranje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako je već i najavljeno, dio Vlaške ulice postaje pješačka zona. Grad Zagreb objavio je na što vozači moraju paziti od nedjelje, 22. svibnja.

Stara Vlaška postaje pješačka zona, najavio je to već prije nekoliko dana gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević. Plan je da se otvori 28. svibnja.

Pročitajte i ovo Ilustracija EU direktiva Stiže važna promjena za vozače: Mijenja se naplata prometnih kazni Osoba s invaliditetom dobila kaznu Šef Udruge rezigniran Šok za osobe s invaliditetom: "Počeli su nam naplaćivati kazne"; Nakon našeg upita u Gradu razmišljaju o promjenama

Od nedjelje 22. svibnja vozači moraju pripaziti gdje se zaustavljaju i parkiraju jer će im vozila biti uklonjena.

"Obavještavaju se vozači korisnici parkirališnih mjesta da će dana 22. svibnja 2022. godine početi pripremni radovi na uspostavljanju pješačke zone u Vlaškoj ulici na dijelu od Palmotićeve do Draškovićeve ulice, te od danas parkiranje i zaustavljanje na toj lokaciji više nije moguće.

Slijedom toga, sva eventualno zatečena vozila bit će uklonjena od strane Službe za premještanje vozila kako bi djelatnici Zagrebačkog holdinga, Podružnice Zagrebačke ceste, mogli neometano provesti uklanjanje horizontalne prometne signalizacije i sve ostale radnje vezane za uspostavu nove regulacije prometa. Vozila uklonjena s parkirališnih mjesta bit će izmještena na najbliža slobodna parkirališna mjesta, dok će nepropisno parkirana vozila biti odvezena na deponij Zagrebparkinga na istočnoj strani Zagrebačkog velesajma", naveli su iz Grada.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene