Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posjet kineske delegacije

Ovo se ne viđa često: Savska prvo potpuno prazna, a onda je njome prošla velika kolona vozila

Kineska delegacija stigla u Zagreb (Foto: Dnevnik.hr)
Kineska delegacija stigla u Zagreb (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Prazne zagrebačke ceste (Dnevnik.hr) Prazne zagrebačke ceste (Dnevnik.hr) +0 Kineska delegacija stigla u Zagreb (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Zbog posebne regulacije prometa povodom dolaska kineske delegacije predvođene njihovim premijerom, ulice centra Zagreba su puste.

Velike mjere osiguranja na trasi kojom prolazi kineska delegacija ispraznile su ulice.

Pročitajte i ovo Antony Blinken i Wang Yi niz složenih pitanja Američki državni tajnik u Kini: Napetosti se produbljuju zbog Rusije Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama

''Više od 800 policajaca osigurava će kinesko izaslanstvo. U centru grada može se vidjeti sve rodove osiguranja, od prometne, temeljene do interventne policije, kriminalističke. Ništa se ne prepušta slučaju'', javio je reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić.

Riječ je o posjetu koji predstavlja veći sigurnosni izazov od posjeta pape ili američkog predsjednika. Diljem metropole raspoređen je dosad najveći broj policajaca, a s obzirom na veličinu delegacije SOA je nabavila i dodatna blindirana vozila.

Od 19 do 21 sat u Zagrebu je na snazi posebna regulacija prometa. Vozačima se savjetuje da izbjegavaju velik dio ulica koje vode od aerodroma do samog središta Zagreba. Koje su to točno ulice i koji su najbolji alternativni pravci za one koji moraju prijeći iz istočnog na zapadni dio grada i obratno, možete provjeriti na ovoj poveznici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene