Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dom obitelji Salaj

Ovo je mjesto s najljepšim ugođajem za Uskrs! Uživajte!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelj Salaj postala je poznata po svojoj Božićnoj čaroliji, vrtu ukrašenom milijunima svjećica, a njihov vrt od ove godine posjetiteljima nudi i Uskrsnu čaroliju.

Očuvanje blagdanskih običaja, ali i stvaranje novih ozbiljno shvaćaju u Grabovnici kraj Čazme. Nakon mjesec i pol mukotrpnog rada obitelj Salaj svoje je posjetitelje oduševila Uskrsnom čarolijom.

Pročitajte i ovo Papa Franjo Urbi et orbi Papa na Uskrs poslao poruku zapadnom Balkanu: "Posebno mi je u mislima" Isus Krist s dvojicom učenika Praznik u mnogim državama Uskrsni je ponedjeljak: Znate li što se danas obilježava?

Svako od gotovo 3.000 uskrsnih jaja posebno je obrađeno kako bi stvorilo nevjerojatan blagdanski ugođaj. Velika, mala , šarena, jednobojna - pisanice i ukrasi svih su oduševili.

>> Imanje s milijun i 200 tisuća božićnih lampica

Na imanju Salajevih pripremaju se i tradicionalna jela. A za dugo sjećanje na ovaj dan tu su autohtoni suveniri, kako i priliči pravoj uskrsnoj čaroliji. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene