Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čarolija u Grabovnici

Imanje s milijun i 200 tisuća božićnih lampica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zlatko Salaj iz godine u godinu obara rekorde kada je u pitanju broj lampica kojima ukrašav svoje imanje za božićne blagdane.

I ovaj Božić Zlatko Salaj ukrasio je svoje imanje u Grabovnici kraj Čazme. Čarolija je ove godine još veća jer je postavio rekordan broj lampica koje osvjetljuju njegovo imanje. Sada oko kuće Salajevih svijetli čak milijun i 200 tisuća lampica.

Pročitajte i ovo Ante Mikulić - 1 Antina božićna priča Muškarac odlučio pokloniti svoj automobil siromašnoj obitelji: "Započeo sam jednu božićnu priču koja više nije samo moja, nego svih nas“ Slika nije dostupna Božićna priča Zasjalo rekordnih 2 i pol milijuna lampica: Zavirite u Božićnu priču obitelji Salaj

Božićna priča Zlatka Salaja počela je 2002. godine. 'Tada sam postavio 70.000 žaruljica i to je bila prava senzacija i svima se svidjelo. Od onda ih je svake godine bilo sve više. I sada smo završili s njih milijun i 200 tisuća', kaže Zlatko Salaj.

U svjetlucavom božićnom ugođaju, kaže Zlatko, najviše uživaju djeca koja su oduševljena tako uređenim krajolikom. Zanimljivo je da su ovu božićnu priču Salajevih prenijele i svjetske novinske agencije.

>> Ukrasio imanje s 540 tisuća lampica

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene