Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispravni 16, neispravni 8 kn

Otkupljuju se STARI mobiteli - doznajte gdje i kako!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za ispravan mobitel može se dobiti tek 16, a za neispravan osam kuna.

Nakon što se nedavno bacila u biznis otkupa zlata, Hrvatska pošta sada je počela otkupljivati i stare mobitele. U Pošti tako otkupljuju stare i neispravne iPhone, Nokije, Sony Ericssone, Samsunge, BlackBerryje, Motorole, iPadove, HTC, te Google, Microsoft i LG uređaje, a otkupna cijena, kažu, zavisi od starosti i stanju mobitela, javlja Poslovni.hr.

Pročitajte i ovo Poštanski ured Nova SMS prijevara "Nemojte otvarati ove poveznice...": Hrvatska pošta objavila važno upozorenje za građane, 27-godišnjak ostao bez nekoliko stotina eura Ilustracija Obljetnica referenduma SDP bijesan zbog poteza Hrvatske pošte: "Jasno se svrstala na stranu desničarenja i diskriminacije dijela sugrađana"

>> Pomoću ovog mobitel pun za 20 SEKUNDI?!

'Cijene za otkup telefona formiraju se prema svjetskim trendovima tržišta otkupa mobilnih uređaja, a mijenja se prema modelu na tjednoj ili čak dnevnoj osnovi, s time da danas mobiteli stariji od pet godina uglavnom više nemaju otkupnu vrijednost. No, korisnici mogu i takve, starije uređaje, predati u poštanskim uredima te će se oni proslijediti na reciklažu', poručuju u Hrvatskoj pošti, a Poslovni doznaje kako se za ispravan mobitel može se dobiti tek 16, a za neispravan osam kuna.

'Otkup rabljenih mobitela obavlja se u svim poštanskim uredima Hrvatske pošte, a u prva četiri dana od uvođenja nove usluge otkupljeno više od 560 rabljenih mobilnih uređaja', tvrde u Pošti gdje očekuju da će se na mjesečnoj osnovi otkupljivati nekoliko tisuća uređaja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene