Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nakon posla

Optužen otac koji je s pištoljem upao u zagrebačku školu: "Ne garantiram što će se dogoditi..."

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac je u zagrebačkoj školi pištoljem prijetio nastavnici jer mu je sin bio maltretiran.

Držeći ispod ruke pištolj u futroli, muškarac je u svibnju ušao u zagrebačku srednju školu nakon što su njegovome sinu prijetili učenici.

"Nedaj Bože da se mom djetetu nešto dogodi, ja ne garantiram što će se dogoditi ako se mom sinu nešto desi", rekao je tada otac, stoji u optužnici koju prenosi Danica.

Pročitajte i ovo Očevid prometne nesreće na autocesti A1 - 1 Dvije osobe poginule FOTO Stravični detalji prometne nesreće na A1: Kombi ih je vukao nekoliko stotina metara, na jednog poginulog naletjela još dva vozila

Otac je objasnio da ga je nazvala supruga i ispričala mu da je sin primio poziv u kojem mu je netko rekao da se pazi jer će ga naći i istući -  pa je s radnog mjesta zaštitara pojurio u školu.

"Istina, bilo je glupo od mene što sam u školu ušao s pištoljem, ali zaboravio sam ga skinuti jer sam bio jako uzrujan", rekao je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izmjene zakona Više neće biti iznimki: Uređuje se promjena u izdavanju osobnih iskaznica

Tužitelji su istaknuli da je zbog cijele situacije nastavnica osjećala strah i uznemirenost za vlastiti život, a otac je počinio kazneno djelo prema službenoj osobi u vezi s njezinim radom. Za njega traže šest mjeseci uvjetnog zatvora, a optužnica je nepravomoćna.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene