Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Žena pred školom djeci prijetila bombom, tvrdila da ima popis za odstrel! Policija objavila detalje

Aktualno Galerija Knjiga Knjiga Foto: Vijesti u 17 Školski pribor - 3 Školski pribor - 3 Foto: Vijesti u 17 Školski pribor - 2 Školski pribor - 2 Foto: Vijesti u 17 +0 Školski pribor - 1 Galerija 1/4 >>
Privedena je žena koja je osnovnoškolcima prijetila bombom.

Policija je privela jednu ženu (37) jer je prijetila djeci školske dobi eksplozijom bombe u četvrtak u poslijepodnevnim satima.

Žena je prijetila učenicima pred osnovnom školom u Vinkovcima te im govorila da ima popis za odstrel.

Pročitajte i ovo Pas napao bračni par u Zagrebu - 3 Preuzeo ga azil Strava u Dubravi! Pas napao i izgrizao bračni par u šetnji: "Ženi je odgrizao pola vlasišta. I policajka se sledila kad je vidjela..."

Pročitajte i ovo Ilustracija podignuta optužnica Horor u Slavoniji: S prijateljem brutalno silovao kumovu ženu usred bijela dana, tortura je trajala satima

Policija je kazala da je situacija pod kontrolom, da je žena privedena te da se nalazi u prostorijama policijske postaje.

"U sklopu kriminalističkog istraživanja, u domu osumnjičene 37-godišnjakinje je temeljem sudskog naloga provedena pretraga.

Osumnjičena je večeras predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske, a kaznena prijava protiv nje bit će upućena nadležnom državnom odvjetništvu", javila je PU u petak navečer.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene