Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestao u Beogradu

Policija ispred kluba u kojem je zadnji put viđen Matej, oglasio se i menadžer

Matej Periš (28) iz Splita nestao je u Beogradu u petak tijekom noćnog izlaska. Prvi put je išao u taj grad, a otac priznaje da mu nije bilo drago da ide tamo dočekati Novu godinu te da ga muče određene dileme.

"Mateju je ovo bio prvi put da ide u Beograd i, da vam pravo kažem, nisam bio ni sada za to da ide baš tamo čekati Novu godinu. Ali, išao je s prijateljima koje zna još iz osnovne škole pa mi je ipak bilo nekako lakše'', kazao je Matejev otac, vaterpolski sudac i dugogodišnji djelatnik splitskog Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Nenad Periš za Slobodnu Dalmaciju.

Dodaje da ga je Matejev prijatelj preko kćerinog Instagrama zatražio broj mobitela nakon dočeka Nove godine. ''Odmah sam znao da nešto nije u redu, a naročito kada mi je rekao da je Matejev mobitel isključen'', prisjeća se otac koji je danas krenuo prema Beogradu u potragu za sinom.

''Zvali su me i iz našeg veleposlanstva u Beogradu, iz beogradske policije... Izuzete su kamere iz tog kluba 'Gotik', gdje je viđen oko dva i pol iza ponoći'', pojašnjava otac.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ZAHVALJUJU NA POMOĆI Policija pronašla dječaka koji je nestao u Međimurju

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna UPORNI SPASITELJI Šibenski HGSS-ovci odradili još jednu uspješnu akciju. Muškarac nestao u Kninu, evo gdje su ga pronašli

Prijatelji su shvatili da nešto nije u redu kada su vidjeli njegovu jaknu u garderobi kluba, a Mateja nije bilo

Policija pretražila svaki detalj kluba

Oca muče neke dileme. ''Ispred kluba i u klubu nema nikakvih tragova krvi, kose ili bilo čega što bi ukazivalo na sukob. Nije mi jasno da nitko od osoblja nije vidio kada je i gdje je otišao moj sin. Apsolutno ništa, kao ni gosti koji su bili ispred kluba. Tučnjave nije bilo, nikakvog incidenta, a Mateja nema'', zabrinuto je rekao otac te istaknuo da je zadovoljan brzom reakcijom beogradske policije.

Matej je visok 188 centimetara, ima plave oči, ravan nos i jače je tjelesne građe. Policija uz obitelj moli sve koji imaju neke informacije da im se obrate.

Srpski mediji također prate kako napreduje potraga za mladićem iz Splita. Blic piše kako policija u nedjelju pretražuje dio rijeke oko kluba. Kako doznaju, u subotu je policija pretražila i svaki detalj kluba u kojem je Mateo zadnji put viđen, a za taj portal menadžer kluba izjavio je kako incidenata te noći nije bilo.

Snimke videonadzora su u policiji.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene