Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ŠERIĆ MU IZRAZIO SUĆUT

Otac mladića ubijenog u Zavadlavovu krvavom pohodu: ''Dok on jede, igra se, trenira, zafrkava, moj sin i ova dvojica momaka se raspadaju u grobnici''

Otac jednog od ubijenih u krvavom pohodu Filipa Zavadlava u Splitu prošle godine komentirao je obranu koju je Zavadlav iznio danas pred sudom. Kaže da je Zavadlav, ''osim što je bijednik i kukavica, pokazao da je i lažov''.

Nakon završnog ročišta na kojemu je Filip Zavadlav iznio obranu i izjasnio se da se ne smatra krivim za trostruko ubojstvo, pred kamere je stao Vlado Ožić Paić, otac ubijenog Marina.

''Cijelo ovo vrijeme bio sam na suđenju i u miru i tišini, dostojanstveno. Moja je dužnost bila da budem tu jer kad sam ja tu, i moj sin je tu. Ništa ovdje nije neočekivano, osim što je bijednik i kukavica još pokazao da je i lažov'', kaže. Rekao je da su svi svjedoci na upit sutkinje rekli da uopće ne znaju tko je Marino Ožić Paić.

Želio je na današnjem ročištu postaviti samo jedno pitanje. ''Je li moj sin ikad i na bilo kakav način učinio zlo Filipu Zavadlavu ili bilo kojem članu njegove obitelji? Ta satisfakcija mi nije pružena, a moj sin je odgovor na to pitanje platio životom'', rekao je Vlado Ožić.

Šerić mu izrazio sućut

Ožić je otkrio i da mu je Zavadlavov odvjetnik Branko Šerić izrazio sućut. ''Kazao je da je moj sin nevin te da je poginuo slučajno. Izrazio je sućut i ja mu ovim putem od srca zahvaljujem'', kaže.

''Kako god bilo, iskreno i odgovorno tvrdim da je Zavadlav pobjednik. U ovoj zemlji nema doživotne kazne, nema smrtne kazne. Da ima pravde, dobio bi 50 godina za svakoga od njih. Jer jedna ili više loših epizoda iz nečijeg života ne opravdava ničije ubojstvo. Dok on jede, igra se, trenira, zafrkava, moj sin i ova dvojica momaka raspadaju se u grobnici'', zaključio je otac ubijenog Marina Ožića Paića.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene