Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u najvećem gradu

Ostavke Vlade nakon prosvjeda u Kazahstanu, prosvjednici zapalili ured gradonačelnika

Aktualno Galerija Neredi u Kazahstanu - 4 Neredi u Kazahstanu - 4 Foto: DNEVNIK.hr Neredi u Kazahstanu - 3 Neredi u Kazahstanu - 3 Foto: DNEVNIK.hr Neredi u Kazahstanu - 2 Neredi u Kazahstanu - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Neredi u Kazahstanu - 1 Galerija 1/4 >>
Zbog nasilnih prosvjeda vlada je podnijela ostavku, a u dijelovima zemlje proglašeno je izvanredno stanje. Veliki prosvjedi organizirani su diljem Kazahstana, nakon što je značajno porasla cijena auto-plina.

Predsjednik obećava da će cijene sniziti, ali prosvjednici ne odustaju. U najvećem gradu Almatiju zapalili su ured gradonačelnika.

Pročitajte i ovo Paljenje Kurana u Malmou Uz odobrenje policije VIDEO Ovo će izazvati gnjev u muslimanskom svijetu: Uoči velikog događaja palili Kuran i palestinsku zastavu Prosvjed na UCLA-u Studenti ne odustaju VIDEO/FOTO Noć kaosa na američkim sveučilištima: Policija upala u kampove, stotine prosvjednika uhićene

"Dragi sunarodnjaci, pozivam vas još jednom da budete razumni i ne reagirate na provokacije iznutra i izvana, na euforiju skupova i popustljivosti. Pozivi na napadanje civilnih i vojnih vlasti apsolutno su nelegalni", rekao je Kasim-Žomart Tokajev, predsjednik Kazahstana.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene