Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Hrvatskoj je danas osnovan- još jedan sindikat. To je četvrti po redu sindikat carinskih djelatnika, a sjedište će mu biti u Šibeniku.


Za sjedište novog sindikata nije slučajno izabran Šibenik, tamo su prije nekoliko mjeseci ukinuli carinsku upravu, te su službenici, ako su željeli zadržati posao, bili prisiljeni na radno mjesto putovati u Split. Izabrani predsjednik novog sindikata Goran Vlahov sa svojom tvrtkom vodi sudski spor.

>> Živi u središtu Šibenika, a ova dvorišna vrata su državna granica?!

Vezani članci Kako će se nadoknaditi dani štrajka (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Splitski maturanti osnovali svoj "sindikat": "Ne uzimajte nam praznike, želimo blagdane provesti s obiteljima" Vilim Ribić (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Vilim Ribić o sporazumu s Vladom: "Dio nenastavnog osoblja priča o izdaji. To je frapantno, apsurdno!"

'Mene su rasporedili na drugo radno mjesto s obvezom polaganja stručnog ispita i ja sam se žalio. Lijepo su mi u lice rekli da ako se želim baviti sindikatom da zaboravim napredak', kazao je Goran Vlahov, predsjednik sindikata carinika Hrvatske.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook