Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Propmetnik 'spasio stvar'

Oriovac: Za dlaku izbjegnut sudar brzog putničkog i teretnog vlaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U četvrtak je na kolosjeku pruge Nova Kapela-Batrina - Slavonski Brod skoro došlo do sudara brzog putničkog i teretnog vlaka.

U kolodvoru Oriovac intervencijom željezničkog prometnika izbjegnut je u četvrtak sudar brzog putničkog vlaka koji je vozio iz Zagreba za Vinkovace, i teretnog vlaka koji je stigao iz Vinkovaca i stajao u kolodvoru Oriovac, izvijestili su iz Hrvatskih željeznica (HŽ).

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Dugom Selu - 1 Provodi se istraga Ispitan vozač kamiona (27) koji je usmrtio djevojčicu: DORH objavio odluku Nesreća u Sesvetama - 2 Službe na terenu FOTO Prizori s mjesta teške prometne nesreće u Sesvetama, ima ozlijeđenih: "Vrištali su od bolova. Vozač je bio u nesvijesti"

U sudaru osobnog vozila i kamiona poginuo vozač

Incident se dogodio oko 9:13 sati na kolosjeku pruge Nova Kapela-Batrina - Slavonski Brod, zbog neovlaštenog ulaska brzog putničkog vlaka u kolodvor Oriovac. Prometnik vlakova na vrijeme je zaustavio oba vlaka, ističu iz Korporativnih komunikacija HŽ Infrastrukture.

Zbog očevida promet je bio prekinut, a putnici su prevezeni autobusima do kolodvora Slavonski Brod, odakle su putovanje do odredišta nastavili vlakom. Promet između kolodvora Sibinj i Nova Kapela-Batrina tekao je jednim kolosijekom, a u cijelosti je normaliziran oko 12 sati. Očevidom će se utvrditi razlozi incidenta. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene