Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vlasnik splitskog Uzora i bivši tenisač Bruno Orešar tvrdi kako mu igranje tenisa s bivšim predsjednikom Franjom Tuđmanom nije pomoglo u životu, već naprotiv, samo naštetilo.


'Ja sam medijski razapet zbog tenisa s Tuđmanom i to mi je u karijeri samo naštetilo', kazao je nakon sastanka u Splitu na kojem je odlučeno da Uzor ide u stečaj i otpušta polovicu radnica.

Vezani članci Policija, ilustracija Blokirana imovina uhićenog suca, na vidjelo izlaze novi detalji slučaja Privođenje osumnjičenih za stečajne malverzacije Policija objavila detalje: Kako se stečajni sudac s uigranom ekipom okoristio za 30 milijuna kuna

>> Bruno Orešar o napadu na Braču: Nije me nitko udario, ali bilo je svađe

Orešar je još jednom opovrgnuo da su ga na Braču napali radnici Jadrankamena. 'Bilo je nervoze, ali pogledajte, na meni nema masnica', kazao je. Na upit novinara otkud mu novac za tolike investicije bivši sportaš je kazao kako je riječ o novcu kojeg je zaradio zahvaljujući karijeri profesionalnog sportaša te da je sve investirao u daljnje poslove. Isto tako, opovrgava pisanja medija o broju tvrtki koje su u njegovu vlasništvu. Kaže da je vlasnik samo 24 posto Jadrankamena, koji je u vlasništvu splitskog Uzora.