Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Uzor je danas još jednom podsjetio na svoju kalvariju u kojoj je od 700 radnika u privatizaciji ostalo 100 zaposlenih koji su pred otkazom. Već dva mjeseca su u stečaju, bez pomoći, a sutra im je prvo stečajno ročište gdje se pred Trgovačkim sudom očekuju sve radnice.


Pred Uzorovom trgovinom odjeće u Splitu javnosti se danas obratila predsjednica Sindikata Uzora Ljiljana Šućur. Kaže kako su nečasne radnje Miroslava Kutle koji ih je prvi kupio pa prodao Brunu Orešaru prikrivali ljudi iz politike, a potom i Trgovački sud koji im je dao, po radnicima sumnjivu, stečajnu upraviteljicu.

Vezani članci Slika nije dostupna Orešar: Igranje tenisa s Tuđmanom mi je samo naštetilo! Slika nije dostupna Bruno Orešar o napadu na Braču: Nije me nitko udario, ali bilo je svađe

'Meri Šitić je stečajni upravitelj Alpe Jadran banke koja je u sudskom sporu s Uzorom. Većeg sukoba interesa od ovog ne može biti. To nije slučajno. Ona provodi volju bivše Uprave i Nadzornog odbora, a sve kao osoba od povjerenja suda. Ista je od prvog dana počela raditi protuzakonito. Što se čeka? Da nas likvidiraju? Pa što će mrtvacu Hitna pomoć?', kazala je Šućur.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju