Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oštećen automobil

Oprez! Topi se snijeg s krovova!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snijeg koji se topi s krovova ovih dana stvara probleme prolaznicima, ali i automobilima. Na jednome je jutros u Osijeku uništena hauba.

Uslijed sunca i zatopljenja od nekoliko stupnjeva topi se snijeg s krovova i pada na ulicu. U Osijeku je na jedan auto tako pala velika količina snijega i leda i napravila mu veliku udubinu na haubi. Velike sige vise i sa zgrade tvornice Lokve i prijete parkiranim automobilima.

Pročitajte i ovo Snijeg - 2 Sve veći izazov Sve je mirisalo na odličnu godinu, a onda - katastrofa: "Ovo je najgora situacija koja nam se mogla dogoditi" Snijeg pada na višim predjelima Gorskog kotara i Like Očekuje se i sutra Snijeg pada na višim predjelima Gorskog kotara i Like: Pogledajte koliko ga ima

Snijeg pada i s krovova u Zagrebu. Fotoreporteri su zabilježili trenutak kako pješaci izbjegavaju kapanje i padanje snijega s krova u Frankopanskoj ulici. Osim što pješaci ovih dana muku muče s hodanjem po neočišćenim pločnicima, osim onih u centru gradova, sada moraju paziti i da im snijeg ne padne na glavu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene