Obavijesti Video Pretražite Navigacija
vratit će vam novac

Nemojte je jesti: Iz prodaje se povlači jedna od mnogima omiljenih namirnica za doručak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jetrena pašteta "S Budget" od 100 grama s rokom trajanja do 4. srpnja. 2027., proizvođača ASCOMMERCE prehrambene industrije iz Višnjevca, opoziva se s tržišta zbog povećane količine aerobnih mezofilnih bakterija, obavijestio je potrošače Državni inspektorat u subotu.

Taj proizvod koji na tržište stavlja SPAR Hrvatska nije u skladu s uredbom o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani, osnivanju Europske agencije za sigurnost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane.

Pročitajte i ovo Ilustracija Upozorenje Državnog inspektorata Povlači se popularna kašica za bebe: U njoj pronašli previše kontaminata

Detalji o opozivu dostupni su na web stranici Spara koji moli kupce koji su kupili taj proizvod da ga ne koriste i da ga vrate u najbližu Spar ili Interspar trgovinu gdje će im biti vraćen novac i bez predočenja računa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna POVLAČENJE PROIZVODA Sve na jednome mjestu: Pogledajte koji su sve proizvodi u zadnje vrijeme povučeni s polica trgovina

Obavijest se odnosi isključivo na proizvod s navedenim podacima i rokom trajanja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene