Obavijesti Video Pretražite Navigacija
razbojništvo u stanu

Opljačkan bjelovarski jerej: Isprevrtali stvari, ukrali veću količinu novca

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Dva mjeseca nakon što su na pravoslavnoj crkvi u Bjelovaru ispisani ustaški i nacistički simboli, provaljeno je u stan tamošnjeg jereja.

Bjelovarska policija u nedjelju je potvrdila da je u subotu provaljeno u stan u centru Bjelovara iz kojeg je ukradeno više tisuća eura, zlato i srebro, a riječ je o stanu bjelovarskog jereja.

Bjelovarska parohija izvijestila je putem društvene mreže da je u subotu provaljeno u parohijski dom Srpske pravoslavne crkve (SPC) u Bjelovaru u kojemu živi jerej Stefan Maksimović s obitelji.

Prema navodima obitelji Maksimović, jedan ili više počinitelja ušli su u kuću, isprevrtali stvari i uzeli veću količinu novca te sav nakit njihova djeteta.

Pročitajte i ovo Energenti; ilustracija - 1 I nakon travnja Dnevnik Nove TV doznaje što donosi novi paket Vladinih mjera: Poznato je što će biti s cijenama struje, plina i 30 osnovnih proizvoda

Pročitajte i ovo Prometna infrastruktura - 1 razvoj prometne infrastrukture Velika prilika za Hrvatsku: "To su ogromni generacijski projekti koji više nisu utopija"

Ovaj događaj, kažu, dogodio se samo dva mjeseca nakon što su na pravoslavnoj crkvi u Bjelovaru ispisani ustaški i nacistički simboli.

"Bjelovarska policija koja nije riješila slučaj ispisivanja grafita na hramu sv. Trojice u Bjelovaru, obaviještena je i o ovom slučaju. Izvršen je kriminalistički očevid i ovaj put, iako malo optimistični očekujemo konkretne korake”, napisala je obitelj Maksimović na društvenoj mreži.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene