Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obucite se slojevito

Ništa od roštiljanja za produženi vikend: Nakon kratke pauze opet stižu pljuskovi, grmljavinsko nevrijeme i zahladnjenje

Kiša u Zagrebu
Kiša u Zagrebu DNEVNIK.HR
Aktualno Galerija Kiša u Zagrebu Kiša u Zagrebu Foto: DNEVNIK.HR Kiša u Zagrebu Kiša u Zagrebu Foto: Snimila čitateljica/DNEVNIK.hr +0 Kiša u Zagrebu Galerija 1/3 >>
Vraća nam se nestabilno i kišno vrijeme. Na moru će do kraja tjedna biti južina, tek će u nedjelju na sjevernom dijelu zapuhati bura, dok će u kopnenim predjelima od subote biti sjevernog vjetra uz koji će se temperatura još malo sniziti.

U središnjoj Hrvatskoj vrijeme neće biti potpuno stabilno pa je uz jači razvoj oblaka ponegdje moguć pokoji pljusak. Puhat će slab do umjeren jugozapadnjak, a temperatura se može zadržati na oko 21 stupanj.

Pročitajte i ovo Ilustracija VREMENSKA PROGNOZA Je li kiša konačno iza nas? Meteorolog Nikola Vikić Topić otkriva kakvo nas vrijeme očekuje Ilustracija Vremenska prognoza Kakvo nas vrijeme očekuje na prvi dan proljeća? Detalje ima meteorolog Dnevnika Nove TV Darijo Brzoja

Na istoku djelomice ili pretežno sunčano te uglavnom suho. Uz slab vjetar temperatura će u Slavoniji biti oko 20 ili 21 stupanj.

Promjenjivo ostaje u gorju i na sjevernom Jadranu. Ponegdje je još moguće malo kiše ili koji lokalni pljusak, a puhat će većinom umjeren, povremeno i jak jugozapadnjak, na moru i jugo. Temperatura od 17 u gorju do 20 na moru.

U Dalmaciji pretežno sunčano, sjevernije će povremeno biti više oblaka, a u zaleđu je moguće i malo kiše ili pokoji pljusak. Puhat će slab do umjeren sjeverozapadnjak, a zatim jugo. Temperatura će rasti do najviše 23 stupnja.

Idućih dana na kopnu se očekuje promjenjivo oblačno s povremenom kišom ili pljuskovima i grmljavinom, i to ponajprije u petak i subotu. Puhat će umjeren jugozapadnjak, zatim od subote sjeverozapadnjak pa će se u dane vikenda uz vjetar sa sjevera temperatura još malo sniziti.

Kiše ćemo do kraja tjedna imati i na Jadranu, pri čemu će u petak i subotu biti i izraženijih pljuskova s grmljavinom. Južine će ovdje biti do kraja tjedna, odnosno do nedjelje, kada će na sjevernom dijelu zapuhati bura.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene