Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OSTANITE DOMA

Stigla promjena vremena: Zagreb i okolicu zahvatio jak pljusak s grmljavinom, ponegdje padala i tuča

Kiša u Zagrebu
Kiša u Zagrebu Snimila čitateljica/DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Kiša u Zagrebu Kiša u Zagrebu Foto: DNEVNIK.HR Kiša u Zagrebu Kiša u Zagrebu Foto: DNEVNIK.HR +0 Kiša u Zagrebu Galerija 1/3 >>
Promjena vremena zahvatila je veći dio Hrvatske. Zagreb je iza 15 sati zahvatio snažan pljusak, a u okolici je ponegdje padala i tuča.

Srijeda je donijela promjenu vremena i kišu u većem dijelu Hrvatske. Oko 15 sati Zagreb je zahvatio snažan pljusak, no za sada nema dojava o intervencijama vatrogasaca. U okolici je ponegdje padala i tuča.

Pročitajte i ovo Sudar u Zagrebu Pažljivo u prometu Sudar u Zagrebu izazvao prometni kaos: Automobil završio na tračnicama, ima i ozlijeđenih Gužve na biračkim mjestima u Zagrebu Građansko pravo VIDEO/FOTO Građani pohrlili na glasanje: Velike gužve na mnogim biralištima u Zagrebu

Pljusak u Zagrebu

Prema DHMZ-u, Hrvatsku do kraja dana očekuje promjenjivo i nestabilno vrijeme, mjestimice uz kišu i pljuskove praćene grmljavinom, koji lokalno mogu biti i izraženiji. Vjetar umjeren, u gorju i jak južni i jugozapadni, a na moru i jugo.

Nevrijeme u Zagrebu

Krajem dana u sjevernim predjelima prolazno umjeren sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 17 i 22 °C.

Iznenađenje za Zagrepčane

Meteoalarm izdao je narančasto upozorenje za područje Istre i Kvarnera, otoke Krk, Cres i Mali Lošinj, pa sve do Paga i zadarskog područja. 

Na širem riječkom području očekuju se obilnije oborine.  

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene