Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon incidenta s Kerumom

Opara: "Otkazujem sva sučeljavanja, ne želim sebe i obitelj izlagati ludilu tog čovjeka"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Andro Krstulović Opara (HDZ) otkazao je sva daljnja sučeljavanja.

Andro Krstulović Opara (HDZ) otkazao je sva daljnja sučeljavanja sa Željkom Kerumom nakon što je umalo došlo do fizičkog obračuna na sučeljavanju dvojice kandidata za gradonačelnika Splita u redakciji Slobodne Dalmacije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tražit će prebrojavanje Županijsko izborno povjerenstvo objavilo je li Kerum podnio prigovor Slika nije dostupna Lokalni izbori 2017 Poruka iz Splita: U nedjelju birate "Split za sve ili Split samo za neke"

Priopćenje Andre Krstulovića Opare prenosimo u cijelosti:

"Na današnjem sučeljavanju u organizaciji Slobodne Dalmacije maske su pale. Kerum je pokazao jasno i glasno svoje pravo lice.

Salve gnjusnih, odvratnih uvreda i prijetnji koje je uputio na moj račun ispod su svake razine ljudske komunikacije da bih ih ponavljao.

To nije bilo sučeljavanje argumentima i rasprava o programu, to je bilo ludilo jednog poraženog čovjeka koji se sa svojim neuspjesima očito ne zna nositi.

Pod rizikom da se sljedeće sučeljavanje ne bi pretvorilo u još jedan divljački Kerumov ispad, ne želim građane Splita, svoju obitelj, a ni sebe izlagati ludilu tog čovjeka te otkazujem sva planirana sučeljavanja.

Svim medijima i građanima Splita i dalje ostajem na raspolaganju odgovoriti na svako pitanje vezano za moju viziju grada i program kojega nudim.

Izađite u nedjelju na izbore i Vi se suprotstavite ovakvom divljanju i izaberimo čestiti, tolerantni i pristojni Split", poručio je Opara.

Podsjetimo, pri kraju sučeljavanja, kad su već bili na izlasku, Kerum je eksplodirao i izvrijeđao Krstulovića Oparu.

Kerum je prema Krstuloviću sasuo niz brutalnih uvreda, te zaprijetio da će mu 'opaliti kroše'. Situacija je bila na rubu fizičkog incidenta

Kerum i Opara žestoko su se sučelili i u Dnevniku Nove TV. Više pročitajte ovdje.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene