Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Andro Krstulović Opara (HDZ) otkazao je sva daljnja sučeljavanja.


Andro Krstulović Opara (HDZ) otkazao je sva daljnja sučeljavanja sa Željkom Kerumom nakon što je umalo došlo do fizičkog obračuna na sučeljavanju dvojice kandidata za gradonačelnika Splita u redakciji Slobodne Dalmacije.

Priopćenje Andre Krstulovića Opare prenosimo u cijelosti:

"Na današnjem sučeljavanju u organizaciji Slobodne Dalmacije maske su pale. Kerum je pokazao jasno i glasno svoje pravo lice.

Salve gnjusnih, odvratnih uvreda i prijetnji koje je uputio na moj račun ispod su svake razine ljudske komunikacije da bih ih ponavljao.

To nije bilo sučeljavanje argumentima i rasprava o programu, to je bilo ludilo jednog poraženog čovjeka koji se sa svojim neuspjesima očito ne zna nositi.

Pod rizikom da se sljedeće sučeljavanje ne bi pretvorilo u još jedan divljački Kerumov ispad, ne želim građane Splita, svoju obitelj, a ni sebe izlagati ludilu tog čovjeka te otkazujem sva planirana sučeljavanja.

Svim medijima i građanima Splita i dalje ostajem na raspolaganju odgovoriti na svako pitanje vezano za moju viziju grada i program kojega nudim.

Vezani članci Slika nije dostupna Ovo je fotografija koja je razbjesnila Keruma: "Došli su mu u kuću, fotografirali se i to objavili" Slika nije dostupna Poruka iz Splita: U nedjelju birate "Split za sve ili Split samo za neke"

Izađite u nedjelju na izbore i Vi se suprotstavite ovakvom divljanju i izaberimo čestiti, tolerantni i pristojni Split", poručio je Opara.

Podsjetimo, pri kraju sučeljavanja, kad su već bili na izlasku, Kerum je eksplodirao i izvrijeđao Krstulovića Oparu.

Kerum je prema Krstuloviću sasuo niz brutalnih uvreda, te zaprijetio da će mu 'opaliti kroše'. Situacija je bila na rubu fizičkog incidenta

Kerum i Opara žestoko su se sučelili i u Dnevniku Nove TV. Više pročitajte ovdje.