Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon sučeljavanja

Kerum i Opara na rubu fizičkog sukoba: "Što me gledaš, hoćeš kroše, majmune glupi. Ped.....o!"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kandidati za splitskog gradonačelnika umalo su se fizički sukobili.

Kandidati za splitskog gradonačelnika Željko Kerum i Andro Krstulović Opara umalo su se fizički sukobili tijekom sučeljavanja u redakciji Slobodne Dalmacije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U utorak prebrojavanje listića Opara tuži Keruma za klevetu, ovaj odgovara: "Ovo rade samo sitni lopovi i kokošari!" Slika nije dostupna Lokalni izori 2017 Ovo je fotografija koja je razbjesnila Keruma: "Došli su mu u kuću, fotografirali se i to objavili"

Pri kraju sučeljavanja, kad su već bili na izlasku, Kerum je eksplodirao i izvrijeđao Krstulovića Oparu.

Kerum je prema Krstuloviću sasuo niz brutalnih uvreda, te zaprijetio da će mu 'opaliti kroše'. Situacija je bila na rubu fizičkog incidenta

"Milanović je rekao da je Opara curica"

"Željko Kerum je HDZ-ovog kandidata Andru Krstulovića Oparu za vrijeme sučeljavanja u više navrata brutalno izvrijeđao. Kerum je ustvrdio da mu je Zoran Milanović, tadašnji SDP-ov predsjednik Vlade, za Oparu kazao da je "curica", a stvari su eskalirale prema kraju sučeljavanja. Kerum je bio iznerviran Oparinim prozivanjem zbog enormnih dugovanja Kerumovih tvrtki, te prozivanjem zbog "neučinkovitosti i štete" koju je kao bivši gradonačelnik nanio Splitu. U brutalnom napadu na Oparu kojeg je nazvao "lošim čovjekom, "dnom dna", Kerum ga je optužio i da se prostituirao u Milanu za vrijeme dok je tamo bio savjetnik u konzulatu RH. Nazvao je Oparu budalom, a kad su se kamere isključile, mikrofoni su zabilježili i prijetnju u kojoj je Kerum Opari rekao: "Što me gledaš, hoćeš li kroše, majmune glupi". Nakon toga, Kerum je pokupio stvari i iznerviran napustio salu te na izlazu svome protivniku dobacio – "pederčino". Svjedoci ovog verbalnog zločina bili su novinari i tehničko osoblje "Slobodne Dalmacije", koji su u šoku promatrali ovaj sukob.

Fizičke prijetnje

Andro Krstulović Opara prilično je mirno otrpio sva ova vrijeđanja, te je inzistirao na tome da se snimka sa svim uvredama na njegov račun objave u cijelosti", javlja Slobodna Dalmacija.

Da je došlo do verbalnog sukoba potvrdio nam je i glavni urednik Slobodne Dalmacije Jadran Kapor.

"Željko Kerum je tijekom predizbornog sučeljavanja u više navrata brutalno izvrijeđao svog protukandidata Andra Krstulovića Oparu. Kad su kamere ugašene, Kerum je fizički zaprijetio Opari", kaže glavni urednik Slobodne Jadran Kapor.

Snimku incidenta nakon sučeljavanj možete pogledati na web stranicama Slobodne. Upozoravamo kako snimka sadrži neprimjeren rječnik i psovke.

Opara se ubrzo nakon incidenta oglasio priopćenjem i poručio kako otkazuje daljnja sučeljavanja jer "ne želi sebe i svoju obitelj izlagati ludilu tog čovjeka"

Podsjetimo, Kerum i Opara jučer su se sučelili u Dnevniku Nove TV gdje su odgovarali na pitanja Mislava Bage.  Tijekom žestokog sučeljavanja pale su i teške riječi. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene