Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova runda prepucavanja

Butković: ''Možda će Milanović na listu ubaciti svog obiteljskog prijatelja - bio bi idealan za Ministarstvo graditeljstva''

Oleg Butković
Oleg Butković Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix
Nastavlja se međusobno prozivanje potpredsjednika Vlade Olega Butkovića i predsjednika Republike Zorana Milanovića.

Potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković na Facebooku je opet prozvao predsjednika Republike Zorana Milanovića.

''Nakon što su gradonačelnici Trogira, Umaga i Varaždina odbili biti na listama SDP-a, možda će Milanović ubaciti svog obiteljskog prijatelja Stipu Latkovića kojeg je tako gorljivo branio zbog bespravne gradnje u Vruji. Po Milanovićevim kriterijima on bi bio idealno rješenje za Ministarstvo prostornog uređenja i graditeljstva'', napisao je Butković.

Pročitajte i ovo Vojko Obersnel i Ivan Jakovčić u Krešendu Krešendo Hrvoja Krešića Iza kulisa politike: "Odnosi s Milanovićem pukli su na maslinovu ulju!"

Pročitajte i ovo Srušio se most u Baltimoreu - 4 Tragedija u Baltimoreu VIDEO Jedna osoba preminula, sve je manje nade za nestale u rijeci: Otkriveno zašto se brod zabio u most

Zoran Milanović je prije nekoliko dana ustvrdio da je Butkovićev brat Benjamin, u vrijeme mandata tog HDZ-ova ministra, nabavio kamione i počeo raditi za državu kao podizvođač tvrtki koje su dobile te poslove.

Butković je nakon toga, između ostalog, zatražio da mu se Milanović javno ispriča.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene