Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O poslovima ministrova brata

Butković od Milanovića traži ispriku: "Bilo bi pristojno, ali znam da očekujem previše"

Oleg Butković
Oleg Butković Foto: Nera Simic/Cropix
Potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković poručio je kako bi bilo pristojno da mu se predsjednik Republike Zoran Milanović ispriča za klevete i laži vezane za poslovanje tvrtke ministrova brata.

Potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković putem svojeg Facebooka pozvao je predsjednika Republike Zorana Milanovića da mu se ispriča zbog navoda da ministrov brat posluje s državom.

"Nakon što su se državne tvrtke, koje provode velike infrastrukturne projekte, javno očitovale da moj brat nije izvođač niti podizvođač ni na jednom projektu, bilo bi pristojno od Zorana Milanovića da se javno ispriča za iznesene klevete i laži. Znam da očekujem previše od čovjeka kojemu ništa nije sveto pa ni obitelj političkog protivnika. Za njega sigurno ne vrijedi ona poznata rečenica Ivice Račana: "Vlast se može izgubiti, ali obraz ne!”, napisao je Butković referirajući se na članak televizije N1 koja je nekoliko državnih tvrtki pitala jesu li ikada poslovale s tvrtkom ministrova mlađeg brata.

Podsjetimo, Zoran Milanović je u petak, komentirajući političke aktualnosti, spomenuo brata Olega Butkovića u kontekstu poslovanja s državom.

"Recimo, Oleg Butković i njegovoj brat imaju posao s kamionima. Butkovićev brat radi unosan posao, a sve skupa to on kontrolira – krčmar iz Novog Vinodolskog i promotor Tomislava Karamarka", rekao je Milanović. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene