Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pogledajte u 19:15

Oglasila se bivša supruga, DORH provodi izvide: Dnevnik Nove TV donosi nove detalje afere Milijana Brkića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Karmen Brkić, bivša supruga Milijana Brkića, oglasila se putem svoje odvjetnice i tvrdi da ona nije žrtva svog bivšeg supruga već državnih tijela koja protuzakonito puštaju u medije navodne podatke iz istraživanja koje je proglašeno tajnim. Državno odvjetništvo potvrdilo da provodi preliminarne izvide o cijelom slučaju.

"Ovakvim protuzakonitim plasiranjem u odabrane medije navodnih podataka iz istrazivanja koje je proglašeno tajnim, moja je stranka postala žrtvom državnih tijela koje provode tu protuzakonitu rabotu, a ne žrtvom svoga bivšeg supruga, na što je ovakvim protuzakonitim postupcima pokušavaju prisiliti, iako se ona ni u jednom trenutku tako nije osjećala, niti se sada osjeća", poručila je za Dnevnik Nove TV Karmen Brkić, bivša supruga Milijana Brkića, putem svoje odvjetnice Ivke Jukić Pavelić.

Pročitajte i ovo Milijan Brkić i Josipa Pleslić Nove poruke Tko je Klokan iz poruka Josipe Rimac i Milijana Brkića? Zdravko Mamić Saga se nastavlja Nove poruke Josipe Rimac potvrđuju Milanovićeve izjave? Mamić je lobirao za Turudića i raspitivao se zašto nije izabran

Brkićeva bivša supruga poručuje da je objavom tih "kreiranih podataka" izvrgnuta javnom sramoćenju da bi ju se pokušalo prisiliti da prihvati status žrtve te da optuži svog bivšeg supruga. 

Iz Državnog odvjetništva, pak, poručuju da su odmah nakon objave teksta u tjedniku Nacional proveli preliminarne izvide, a da će nadležno državno odvjetništvo nastaviti "poduzimati radnje" da se utvrde okolnosti pod kojima je došlo do objave podataka iz tajnog istraživanja. 

Više o ovom slučaju pogledajte u Dnevniku Nove TV u 19:15. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene