Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spori pomaci

Održan sastanak savjeta Vijeća za nacionalnu sigurnost: "Dogovorili su se da će se dogovoriti, ali pitanje je hoće li to opstati"

Održan je sastanak savjeta Vijeća za nacionalnu sigurnost. Reporter Dnevnika Nove TV izvijestio je da su se Vlada i Ured predsjednika dogovorili da će se dogovoriti.

Po završetku sastanka savjeta Vijeća za nacionalnu sigurnost, reporter Dnevnika Nove TV Hrvoje Krešić javio se s najnovijim informacijama.

"Moglo bi se reći da je ovo bila prva runda ovakvih pregovora. Je li pomak postignut ili nije - pomak je u očima promatrača

Ono što zasad znamo je da su se dvije strane, Ured predsjednika i Vlada dogovorili da će se dogovoriti, dakle postoji ipak i s jedne i s druge strane namjera da se problemi pokušaju riješiti. 

Pročitajte i ovo Katarina Jusić Istraga u tijeku Cure detalji nevjerojatne prometne nesreće kod Crikvenice: Autom sletjela na terasu hotela punu gostiju, preskočila nekoliko stepenica

Pitanje je hoće li dogovor o dogovoru opstati nakon što je iz Ureda predsjednika objavljen prijedlog odluke koju je ministar obrane Mario Banožić poslao na Ured predsjednika. 

Iz Vlade se očekuje reakcija, još je nema, ali kažu da će i oni uskoro objasniti svoju stranu priče i pokazati da Ured predsjednika nije u pravu i da nije bilo govora o kršenju Ustava. 

Pročitajte i ovo Požar u domu za umirovljenike u Milanu - 4 Požar u Milanu Gust, otrovni dim bio je poguban: "Odmah smo potvrdili da su poginuli"

Nakon ovog pomaka nije jasno hoće li se dogoditi dogovor ako se već sad krenulo s različitim perspektivama i objavljivanjem ovakvih dokumenata", rekao je Hrvoje Krešić i zaključio da tek trebamo vidjeti što će reći Vlada.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene