Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Cure detalji nevjerojatne prometne nesreće kod Crikvenice: Autom sletjela na terasu hotela punu gostiju, preskočila nekoliko stepenica

U petak poslijepodne dogodila se prometna nesreća u Dramlju kod Crikvenice. 76-godišnja vozačica autom je sletjela na terasu hotela na kojoj su bili gosti.

Nesvakidašnja prometna nesreća dogodila se u petak poslijepodne u Dramlju kod Crikvenice. Policija je o nesreći dojavu dobila oko 15:35.

"Osobno vozilo riječkih registarskih oznaka marke Toyota sletjelo je na terasu hotela na kojoj su bili gosti", kazala je za DNEVNIK.hr glasnogovornica PU primorsko-goranske Svemirka Miočić.

Katarina Jusić Prometna nesreća u Dramlju (Foto: DNEVNIK.hr)

"Najednom je udarac takav žestok bio. Svi smo potrčali. Čovjek je tu jedan ležao ispod, na asfaltu, žena je odozgo visila, samo što nije pala prijeko", navodi Ivo u prilogu reporterke Katarine Jusić Mezga.

Pročitajte i ovo Ilustracija ulična redukcija Akcija teška četiri tisuće eura: Policija u jednom danu pronašla drogu kod devet osoba

Ozlijeđeno je više osoba koje su bile na terasi, a ozlijeđena je i 76-godišnja hrvatska državljanka koja je bila za volanom u Toyoti.

Ozlijeđeno više osoba

Osam osoba je ozlijeđeno, a šest ih je zaprimljeno u KBC Rijeka. Stravičnom prizoru svjedočili su i brojni kupači na plaži nekoliko metara od same terase.

"Od njih šestero, dvoje imaju teške tjelesne ozljede, zaprimljeni su na daljnje liječenje u jedinicu intezivnog liječenja, odnosno traumatološku jedinicu intezivne njege", rekla je Martina Pavletić, pročelnica hitnog bolničkog prijema KBC Rijeka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pritvoren uz kaznenu prijavu Stisnuli se! 21-godišnji Srbin u prtljažnik auta nagurao migrante, policija obavila detalje

Automobil je odvučen, a terasa se čisti i saniraju se posljedice nesreće. Vozačica je na terasu sletjela s gornje ceste, preskočila nekoliko stepenica, no nije uspjela izbjeći posjetitelje.

Na terasi je u vrijeme nesreće bilo puno osoba. 76-godišnja vozačica je među ozlijeđenima. Još uvijek nije poznat uzrok nesreće.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene