Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VREMENSKA PROGNOZA

Idućih nekoliko dana uživat ćemo u pravoj jeseni: Bit će sunčano i ugodno, ali ne zadugo – doznajte kad stiže nova promjena

Sljedećih smo nekoliko dana mirni što se tiče kiše, no jesen nema namjeru otići. U sunčanijim jesenskim danima moći ćemo uživati do nedjelje, ali uz malo niže temperature, osobito jutarnje.

Na kopnu će u drugom dijelu dana prevladavati sunčano vrijeme uz uglavnom slab vjetar. Najviša temperatura bit će oko 18 stupnjeva.

Pročitajte i ovo Ilustracija vremenska prognoza Vrijeme se stabilizira: Vikend uglavnom sunčan, ali jedna stvar mogla bi vam pokvariti planove Snijeg u okolici Gospića - 3 Ožujak ''luđak'' Vratila se zima: Snijeg zabijelio i dijelove Zagreba

Na istoku će također pretežno sunčano, bez kiše i oblaka. Temperatura će u Slavoniji tako biti od 17 do 19 stupnjeva.

U Istri, na Jadranu tijekom dana će oslabjeti bura, pa će biti ugodnije, a prevladavat će sunčano. Slično će biti i u gorju, temperatura od 14 do najviše 16 stupnjeva

I na južnom Jadranu, u Dalmaciji, slijedi sunčan dan uz malu do umjerenu naoblaku. Bura će oslabjeti na umjerenu, a na otvorenom moru i okrenuti na sjeverozapadnjak.

Sve do nedjelje bit će dosta sunčanih razdoblja, ali čekaju nas i niže jutarnje temperature. U subotu navečer naoblačenje i kiša, a sa sjevercem u nedjelju opet i zahladnjenje.

Na Jadranu također sunčano do subote navečer, kad će se naoblačiti na sjevernom dijelu. Bit će i kiše i pljuskova, a puhat će jako jugo.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene