Obavijesti Video Pretražite Navigacija
možda ga poštede

Bjegunac za kojeg navija cijela Hrvatska sinoć upao u stupicu, ali se uspio izmigoljiti: "Bio je izmučen, mislili smo da je to to"

Bik (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Bik (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Bik (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Bik (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Petar Skejo, vlasnik klaonice iz koje je pobjegao bik (Foto: Dnevnik.hr) Petar Skejo, vlasnik klaonice iz koje je pobjegao bik (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Petar Skejo, vlasnik klaonice iz koje je pobjegao bik (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/3 >>
Bik je u subotu navečer ušao u stupicu u mjestu Sadine, ali se uspio izmigoljiti i ponovno pobjeći. Od petka navečer traže ga vlasnici i policija.

Bik koji je pobjegao iz klaonice u Kaštel starom u petak gotovo je uhvaćen sinoć, no uspio se izmigoljiti iz stupice. Vlasnik bika Jerryja i klaonice Petar Skejo kaže da bi bilo dobro da mu poštede život ako ga uspiju uloviti.

"Bio je izmučen, mislili smo da je to to, ali opet mu se gubi svaki trag", rekao nam je Skejo. Bik je u subotu navečer ušao u stupicu u mjestu Sadine, ali se uspio izmigoljiti i ponovno pobjeći.

Prvi put je pobjegao iz boksa klaonice. Policija je tad upozorila građane da se životinja uputila u smjeru Rudina i da joj se ne približavaju već zovu 192 ako je vide.

"Postoje sve pregrade, sve od inoksa jako masivno, ali jednostavno ona je to sa lakoćom jednostavno preskočila i otrgla se i jednostavno je bilo nemoguće zaustavit uz sve napore. Svi naši djelatnici su krenuli za njom, njih deset, ali bezuspješno", objašnjava vlasnik klaonice Petar Skejo.

Mladi bik star oko godinu dana težak je više od 600 kilograma. "Šteta je velika zato što je on jednostavno prilikom bijega potrgao sve što mu se našlo na putu. Ja se samo nadam da će se sve sretno okončat', jer naš je cilj bio alarmirati ljude, građane, znate da se nešto ne bi dogodilo", dodaje Skejo.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene