Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PREREZANA CIJEV

Četiri su mjeseca bili bez vode, no nakon priloga u Dnevniku Nove TV problem je riješen za - 72 sata: "Pravo je čudo da se u Hrvatskoj nešto može učiniti tako brzo"

Aktualno Galerija Marija Bonić Marija Bonić Foto: DNEVNIK.hr Filip Balija, ravnatelj županijske lučke uprave Mali Lošinj Filip Balija, ravnatelj županijske lučke uprave Mali Lošinj Foto: DNEVNIK.hr Cijev za vodu, ilustracija Cijev za vodu, ilustracija Foto: DNEVNIK.hr +0 Cijev za vodu - 2 Galerija 1/4 >>
Obitelj Bonić iz Malog Lošinja muči se s propalom turističkom sezonom. Kako je Dnevnik Nove TV izvijestio prije tri dana, prilikom izgradnje trajektne luke izvođač radova u uvali Mrtvaška toj je obitelji slučajno je prerezao cijev, tako da do njihove kuće za odmor nije stizala pitka voda. Unatoč tomu stizali su im veliki računi za vodu. A kako problem četiri mjeseca nije riješen, morali su otkazati sve turističke rezervacije. Nazire li se rješenje provjerio je reporter Domagoj Mikić.

Filip Balija, ravnatelj Županijske lučke uprave Mali Lošinj kaže da su uspjeli popraviti cijev koja je bila okrhnuta.

Pročitajte i ovo Jeste li znali - Ivan Čačić Mala škola prognoze Kako se planira ostvariti smanjenje emisije ugljika u atmosferu? Detalje otkriva meteorolog Ivan Čačić Poplava u Rijeci - 4 Stvorio se vodopad VIDEO Središte Rijeke plivalo pod vodom: Puknula je cijev. Proizvedena je još u Austro-Ugarskoj

"Pokazali smo veliku volju i trud, povukli smo materijal kojeg nije bilo na otoku", rekao je i dodao kako su sad na gradilištu nove luke za trajekt zaštitari koji će tamo i ostati jer se radi o velikoj investiciji.

Rekao je i kako su sva vozila na gradilištu u više navrata dobila obavijest da se izmaknu, no netko te obavijesti uporno miče.

"Nadmo se da će svi shvatiti koliko je ovo važan projekt", rekao je reporteru Dnevnika Nove TV Domagoju Mikiću, koji je potom posjetio i kuću obitelji Bonić.

Marija Bonić zahvaljuje što joj je stigla voda i kaže da je "pravo čudo što se u Hrvatskoj nešto može riješiti u 72 sata". Dodaje kako će sada moći zalijevati vrt koji joj je presušio, no turiste ove godine više neće zvati.

"Nema šanse, ne možemo pozvati jer smo sve rezervacije odbili zbog gradilišta. Ne znam koji bi turisti došli u gradilište", zaključila je.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene