Uz zvuke Stublićeve pjesme Srce na cesti koja se ponavljala više puta u dugoj se povorci, za bijelim su lijesom u suzama i jecajući, hodali neutješni roditelji, sestra te brojna rodbina kao i prijatelji preminulog Tina.


Više od tisuću Delničana i Gorana oprostilo se u subotu na groblju u Delnicama od tragično stradalog mladog sugrađanina Tina Grgurića, 17 godišnjeg mladića koji je prošloga tjedna na maturalnom putovanju u španjolskom Lloret de Maru poginuo pri padu s dizalice.

Vezani članci Milan Bandić Klapa će pjevati njegove najdraže pjesme: Grad objavio program posljednjeg ispraćaja Milana Bandića Građani se upisuju u knjigu žalosti za Milana Bandića U srijedu u Zagrebu Dan žalosti: Zastave na pola koplja i bez glazbe na javnim mjestima

Ni kiša koja je neprestano padala nije spriječila Tinove sugrađane da još uvijek u nevjerici i dubokoj boli zbog strašnog gubitka kažu posljednje zbogom dragom i dobrom mladiću, omiljenom u gradu.

Školske izlete, ekskurzije i maturalac sve više roditelja ne može platiti

Uz zvuke Stublićeve pjesme Srce na cesti koja se ponavljala više puta u dugoj se povorci, za bijelim su lijesom u suzama i jecajući, hodali neutješni roditelji, sestra te brojna rodbina kao i prijatelji preminulog Tina

Njegovi suigrači iz NK Goranina, juniori i seniori, u klupskim dresovima, uz lijes su odali počast svom suigraču i oprostili su se od njega poručujući da će svaka njihova pobjeda biti posvećena Tinu. Dirljivim riječima od Tina su se oprostili i školski prijatelji iz Srednje škole Delnice.

'Ovo nije vrijeme za zbogom, uvijek si bio naš glas razuma i utjehe, čuvaj nas odozgo, a mi ćemo te uvijek voljeti i misliti na tebe' riječi su kojima su Tina , prekrivajući njegov lijes bijelim ružama, posljednji pozdrav izrekli školski prijatelji. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook