Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomaže i HGSS

Jeste li ga vidjeli? Obitelj Antonija Vukovića moli za pomoć, traže ga od nedjelje

Antonio Vuković u nedjelju poslijepodne udaljio se iz stana u Brodu na Kupi, nedaleko od Delnica, u kojem je živio s djevojkom. Obitelj moli za pomoć.

Obitelj Antonija Vukovića moli pomoć javnosti. Naime, 43-godišnji muškarac u nedjelju poslijepodne udaljio se iz stana u Brodu na Kupi, nedaleko od Delnica, u kojem je živio s djevojkom i od tada mu se gubi svaki trag. U potragu su uključeni policija i HGSS, koji je pretražio dio šume i korita rijeke Kupe.

Očajni roditelji muškarca koji je dokumente i mobitel ostavio kod kuće mole pomoć i pozivaju ljude ako ga vide da jave najbližoj policijskoj postaji.

Pročitajte i ovo Snimka ispaljivanja rakete u pojasu Gaze Iz minute u minutu Izraelci objavili novu snimku napada na bolnicu, Netanyahu: "Svijet danas zna istinu". Erdogan se obrušio na Zapad: "Dolijevaju ulje na vatru"

"Sve je bilo OK, nije jasno ni meni što mu je odjednom došlo u glavu, djelovao je smireno, koncentrirano mislim kad smo razgovarali u subotu i nedjelju posljednje", rekao je Ivan Vuković, otac nestaloga. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene