Obilne kiše i poplave nastavljaju uzrokovati probleme i u kontejnerskom naselju u Petrinji.

Galerija Poplava u Petrinji - 4 Poplava u Petrinji - 2 Poplava u Petrinji - 3 +0 Poplava u Petrinji - 1

Kiša ne prestaje stvarati probleme u kontejnerskom naselju u Petrinji - još je jučer, kako ste mogli vidjeti uživo u Dnevniku Nove TV, nekoliko kontejnera počelo prokišnjavati. U nekima voda ulazi kroz pod.

Kontejneri se privremeno popravljaju, a gradonačelnica Magdalena Komes tvrdi kako će ih sanirati. U Petrinji su problema imali i s poplavljenim cestama, a voda je prodrla i u nekoliko objekata, no sve je riješeno.

Požar u Petrinji FOTO Planula plastika: Požar u Petrinji gasilo 30-ak vatrogasaca

Snježan Prevolnik iz Hrvatske seizmološke službe i Valentina Baus - 3 Seizmolog otkriva zašto je zagrebački potres koji je bio slabiji napravio puno više štete nego ovaj u BiH

Danas stanje nije alarmantno, ali sve službe i dalje su u pripravnosti. "Plahta je mokra, mokro je i ovo, sve je mokro, možete popinuti tko hoće, to je sve. Evo odavde curi voda - ovo nam je soba, tu spava mali, ovdje ja i muž. Katastrofa", rekla je za Dnevnik Nove TV stanovnica Petrinje Višnja Jurić.

Tamošnjim stanovnicima sad još i voda predstavlja svakodnevne izazove. "Izvana se odlijepila lajsna od kontejnera, tako da nam se sad unutarnja odvaja i ulazi voda u kontejner", rekla je stanovnica Dajana Panežić.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju