Obavijesti Video Pretražite Navigacija
posljedica obilnih kiša

Ogromni problemi u kontejnerskom naselju u Petrinji: "Sve je mokro, ovdje curi voda"

Aktualno Galerija Poplava u Petrinji - 4 Poplava u Petrinji - 4 Foto: DNEVNIK.hr Poplava u Petrinji - 2 Poplava u Petrinji - 2 Foto: DNEVNIK.hr Poplava u Petrinji - 3 Poplava u Petrinji - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Poplava u Petrinji - 1 Galerija 1/4 >>
Obilne kiše i poplave nastavljaju uzrokovati probleme i u kontejnerskom naselju u Petrinji.

Kiša ne prestaje stvarati probleme u kontejnerskom naselju u Petrinji - još je jučer, kako ste mogli vidjeti uživo u Dnevniku Nove TV, nekoliko kontejnera počelo prokišnjavati. U nekima voda ulazi kroz pod.

Kontejneri se privremeno popravljaju, a gradonačelnica Magdalena Komes tvrdi kako će ih sanirati. U Petrinji su problema imali i s poplavljenim cestama, a voda je prodrla i u nekoliko objekata, no sve je riješeno.

Pročitajte i ovo Požar u Petrinji Ne zna se uzrok FOTO Planula plastika: Požar u Petrinji gasilo 30-ak vatrogasaca

Pročitajte i ovo Snježan Prevolnik iz Hrvatske seizmološke službe i Valentina Baus - 3 GOST DNEVNIKA NOVE TV Seizmolog otkriva zašto je zagrebački potres koji je bio slabiji napravio puno više štete nego ovaj u BiH

Danas stanje nije alarmantno, ali sve službe i dalje su u pripravnosti. "Plahta je mokra, mokro je i ovo, sve je mokro, možete popinuti tko hoće, to je sve. Evo odavde curi voda - ovo nam je soba, tu spava mali, ovdje ja i muž. Katastrofa", rekla je za Dnevnik Nove TV stanovnica Petrinje Višnja Jurić.

Tamošnjim stanovnicima sad još i voda predstavlja svakodnevne izazove. "Izvana se odlijepila lajsna od kontejnera, tako da nam se sad unutarnja odvaja i ulazi voda u kontejner", rekla je stanovnica Dajana Panežić.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene