Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DIRLJIVI PRIZORI

Obilježavanje Dana sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje: Stotine ljudi došle zapaliti svijeću

Zagreb se ovoga tjedna prisjeća žrtve i pada Vukovara i Škabrnje. Kako Zagrepčani obilježavaju tužnu obljetnicu, pogledajte u nastavku.

Iz Ulice grada Vukovara u Dnevnik Nove TV uživo se javila reporterka Ivana Kopčić.

"I ove godine Zagrepčani pale lampione duž cijele Ulice grada Vukovara. Stotine građana stigle su odati počast i zapaliti svijeću za sve žrtve Domovinskog rata, Vukovara i Škabrnje. Odana je počast i minutom šutnje, a zapaljena je i velika Velika svijeća Vukovarskim svjetlom mira donesenim iz Vukovara prije točno pet dana", izvijestila je Kopčić i dodala kako je oko 250 motociklista iz cijeloga Zagreba došlo odati počast.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković u Škabrnji Sjećanje na žrtvu Plenković u Škabrnju stigao sa Šimpragom: Mještani i branitelji okrenuli im leđa - "Sramite se!"

"Krenuli su s početka Vukovarske ulice i vozili se u koloni sve do središnjeg mjesta obilježavanja ispred Spomenika Domovini i prvom hrvatskom predsjedniku Franji Tuđmanu", izvijestila je reporterka Dnevnika Nove TV i zaključila kako će se počast svim stradalima odati i u drugim hrvatskim gradovima, a u petak u gradu Vukovaru slijedi i središnji događaj.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene