Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Obilježavanje humanitarne akcije 'Dan ružičaste vrpce' tradicionalnom povorkom koja započinje okupljanjem i pozdravnim govorima ispred Hrvatskog narodnog kazališta , a nastavlja se Masarykovom i Teslinom do ugla Bogovićeve i Gajeve ulice.


U organizaciji udruge Europa Donna Hrvatske i Hrvatskog senološkog društva ta se akcija održava u više od 30 hrvatskih gradova u sklopu kampanje 'Darujmo ružičasti život' za kupnju aparata za jednokratno zračenje.

>> Britanci: 'Najkasnije 2050. gotovo nitko ne bi trebao umrijeti od raka dojke'

Vezani članci PR Završena Tommyjeva velika humanitarna akcija "Budi prijatelj djece" Žičara Sljeme Odavno je trebala biti otvorena, no još nijednog putnika nije prevezla na Sljeme. Glavna nadzornica radova: "Radimo na učvršćivanju statike"

Povorku s ružičastim balonima vodit će zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, ministar zdravlja Rajko Ostojić te ambasadorice Matija Vuica, Gordana Sobol, Ivana Popović i drugi.

Na uglu Gajeve i Bogovićeve bit će postavljen šator gdje će artikle s motivom ružičaste vrpce prodavati brojne osobe iz javnog i društvenog života kao i volonteri. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook